Offerteaanvraag

   
    9.2 / 10 141 reviews 

  Vernieuwde assortiment voor een uitgebreid nieuwe website

  1 NEWS_READING_TIME_ADD

  Terug naar overzicht
  1. Schuttingen

   Wij hebben ons duurzame assortiment schuttingen uitgebreid met Composiet schuttingen van Elephant & Duofuse. Daarnaast hebben we ook kunststof schuttingen met een makkelijk schuifsysteem. Ons complete assortiment houten schuttingen van Tuindeco staat nu op de site onder schutting panelen of houten schuttingen. Mocht u willen weten wat het kost als wij een bepaalde schutting komen leveren en plaatsen kijkt u bij schuttingen incl. plaatsen.

  2. Tuinhuizen & Blokhutten

   Wij hebben ons assortiment tuinhuizen en blokhutten met meer dan 1000 diverse mogelijkheden uitgebreid. Naast de standaard tuinhuizen en blokhutten kunnen wij binnen een half uur in een 3D configurator een huisje op maat maken voor u. Het voordeel is dat u samen met ons het huisje ontwerpt en dan ook direct de prijs weet.

  3. Overkappingen

   Onder de overkappingen hebben wij 54 verschillende mogelijkheden alleen al voor Lariks Douglas overkappingen.

  4. Sierbestrating

   Vanaf dit jaar kunnen wij ook direct tegels en sierbestrating leveren. We hebben al meer dan 400 soorten betontegels, sierbestrating, grind & split. Daarnaast bieden wij u een van de mooiste en goedkoopste natuursteen-, hardsteen-, leisteen-, kwartsiet- en granieten tegels en klinkers.

  5. Tuinaanleg

   Onder het kopje tuinaanleg kunt u zien wat wij u kunnen bieden op het gebied van tuinaanleg. Wij maken particulieren tuinen & exclusieve tuinen, maar daarnaast werken wij regelmatig voor kastelen en monumenten. Ook kunnen wij bedrijven compleet ontzorgen bij de aanleg van achterpaden tuinen en schuttingen. Bent u opzoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin??? Dan bent u bij ons op het juiste adres: Mussenbergseweg 4, Wijchen 024-6418335.

  6. Kunstgras

   In onze showtuin hebben we mooie voorbeelden van speelgras voor de kinderen maar ook het luxe kunstgras voor in tuinen of gazon bij bedrijven. De voorbeelden kun je onder het kopje kunstgras vinden. Uiteraard hebben we een budget lijn die maandelijks qua kwaliteit & prijs veranderd.

  Bekijkt u gerust ons aanbos\d, indien u nog vragen heeft neemt u gerust contact met een van onze adviseurs op. Met ons jarenlange ervaring helpen wij u graag.

  Publicatiedatum 15/11/2016
  Tuinhout Centrum Logo