Exclusieve tuin laten aanleggen?

Laat uw exclusieve tuin aanleggen door onze vakmannen

Wie is Tuinhout-centrum.nl

L. van Venrooij GWW BV is van oorsprong een wegenbouwbedrijf uit Wijchen. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring van het grond- en straatwerk in de tuinen tot de aanleg van vijverpartijen, riolering en kunstgras. Schuttingen blokhutten en overkappingen hebben wij in het verleden altijd uitbesteed. De reden dat wij Tuinhout-centrum BV hebben opgericht is omdat wij op deze manier alles in eigen beheer hebben. Zowel het leveren als het plaatsen van schuttingen, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Korte lijnen zijn in onze ogen zeer belangrijk, maar vooral de service en de kwaliteit! Met deze combinatie kunnen wij ervoor zorgen dat het complete verhaal buiten wordt verzorgd door 1 bedrijf. Vanaf de voorbereiding tot het opleveren zullen wij u compleet ontzorgen!

Exclusieve tuinen

Wij hebben veel ervaring met het inrichten van grotere en exclusieve tuinen. Een mooi voorbeeld hebben we in Nijmegen gemaakt. Daar hebben wij de krant gehaald omdat we een tuin hadden aangelegd in de wijk Lindenholt. Daar hebben hele mooie palmbomen geplaatst en de rest van de tuin ingericht. De titel van het artikel was: ‘’ Lindenholt wordt Palmenholt ‘’.

Landelijke tuinen

Heeft u een tuin in een landelijk gelegen gebied en weet u niet precies hoe u de tuin in wil delen? Dan kunnen wij u vrijblijvend advies geven over alles wat met de tuin te maken heeft. Zwemvijvers, weide, paardenbakken, zwembaden en uiteraard alle soorten bestratingen.

Vijverpartijen

Wij hebben diversen waterpartijen aangelegd. Zowel het grondwerk maar ook het leveren en straten van bijpassende bestrating. Wij maken vijvers voor karpers maar ook grote zwemvijvers. Daarnaast is het mogelijk om watervallen te maken zo groot als u wil. 

Zwembaden

Haal uw vakantiegevoel naar uw eigen tuin… Een zwembad is eenvoudig aan te leggen maar het is de kunst om u een vakantiegevoel te geven in uw eigen tuin. Wij hebben ruime ervaring om dat gevoel te creëren met onze speelse, strakke of juiste creatieve ideeën.

Creatief met straatwerk

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met straatwerk, maar nog belangrijker is dat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met tevreden klanten! Wij hebben ons eigen assortiment in onze SHOWTUIN liggen. Betontegels, hardsteentegels, natuursteentegels, leisteentegels, flagstones en graniettegels. Daarnaast hebben wij ook een divers assortiment klinkers van beton tot ( oud ) gebakken waalformaat/dikformaat of klinkerformaat. Zoekt u Grind of split om de tuin mooi af te werken dat kan……. In alle kleuren, soorten en maten. Het straatwerk kan ook gevoegd worden zowel klinkers als tegels om uw bestrating onkruid vrij te houden.

Luxe kunstgras

Al jaren leveren en leggen wij kunstgras. Elk jaar wordt het kunstgras mooier en kwalitatief beter. Wij hebben bijvoorbeeld 2 soorten kunstgras voor gezinnen met jonge kinderen. Hier kan een zwembadje op staan en kunnen de kinderen lekker op spelen. Na een aantal jaren kan je zien dat het gras nog steeds mooi is! Daarnaast hebben wij een luxe kunstgraslijn. Dat zie je ook direct omdat het bijna niet te onderscheiden is van echt gras. Deze kan ook voor diverse toepassingen gebruikt worden.

Exclusieve schuttingen

Wij zijn FSC gecertificeerd net zoals de fabriek waar wij direct inkopen. Zo blijven de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen. Wij hebben een groot assortiment schuttingen in combinatie met betonpalen. Naast Hout-beton hebben wij ook composiet & kunststof schermen. Composiet en kunststof is volledig onderhoudsvrij en rot dus niet. De exclusiviteit straalt er direct vanaf. Er zijn dagelijks adviseurs aanwezig in onze showtuinen zodat u vooraf kan komen kijken. Daar hangen niet alleen nieuwe schermen maar ook schermen zoals ze er na 4 jaar uitzien! Naast het leveren plaatsen wij ook schuttingen. Wij hebben eigen montageploegen die dit werk dagelijks doen.

Unieke Blokhut, tuinhuis of veranda

Wij leveren en plaatsen tuinhuizen / blokhutten en overkappingen voor zowel de nieuwbouw als renovatie. Wij verzorgen indien nodig eerst het grondwerk ( ontgraven het cunet en leveren en verwerken zand ). Dan zorgen we voor een stabiele fundering door het stellen van betonbanden en een kunststof funderingsbalk zodat het huisje nooit met de voeten op een natte ondergrond staat. Daarna plaatsen we het tuinhuis / blokhut of overkapping meestal binnen 1 á 2 dagen. Wij bieden de keuze uit een standaard blokhutten/tuinhuizen of veranda’s maar daarnaast hebben wij een zeer divers assortiment aparte & unieke modellen. Deze modellen kunnen in diverse dak soorten geleverd en geplaatst worden! Wij gebruiken altijd 1e klas vurenhout, maar onze Lariks Douglas modellen zijn de laatste jaren ook heel erg trendy.

Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo