Complete tuinaanleg

Tuin (laten) aanleggen?

Met een flinke dosis aan kennis en ervaring, een zeer ruim assortiment aan diverse producten én een team van echte vakmensen is Tuinhout-Centrum de perfecte partij voor de aanleg van jouw tuin. Van het voorzien van advies en informatie tot klantenservice en garantie: De experts van Tuinhout-Centrum staan voor je klaar!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ten alle tijden naar klanttevredenheid.

Via onderstaande knop vraag je snel en gemakkelijk online een offerte aan. Vul het formulier in, upload eventuele situatiefoto’s en/of schetsen en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte of maken we een afspraak!

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar diverse producten te zien zijn. Laat je inspireren, informeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs.  

Als u bij ons in de showtuin langs komt voor een persoonlijk advies zou fijn zijn als je de maten van de tuin + eventuele foto's van de huidige situatie mee neemt. In onze showtuin zoeken we dan de materialen uit en zo kunnen kunnen meestal direct een passende offerte maken. Wellicht heb je zelf al een moodboard of inspiratiefoto's als voorbeeld.

Tuinaanleg aanvraagformulier

Wat kost het aanleggen van een tuin?

De kosten voor het aanleggen van een (gedeelte van een) tuin zijn onder andere afhankelijk van jouw wensen en het formaat van de tuin. Je kunt daarom bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak inplannen met onze vakkundige verkoopadviseurs. Zo krijg je direct een helder beeld van de kosten voor jouw droomtuin.

Complete tuinaanleg

Één bedrijf, uw droomtuin!

Tuinhout-Centrum is gespecialiseerd in het realiseren van jouw droomtuin!

Wist je dat je in onze showtuin veel producten en materialen kunt bekijken aan de Mussenbergseweg 4 in Wijchen.

Vrijblijvende offerte

Wat kan Tuinhout-Centrum BV voor jou betekenen?

Over Tuinhout-Centrum 

Met al meer dan 20 jaar ervaring, een eigen team van echte vakmensen én een zeer compleet assortiment is Tuinhout-Centrum de perfecte partij voor het realiseren van jouw droomtuin. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ten alle tijden naar klanttevredenheid.. Naast het werken voor particulieren, werken wij ook vaak samen met bouwverenigingen en bedrijven.

Tuinhout-Centrum B.V. is FSC gecertificeerd.

Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo