Offerteaanvraag

     
      9.2 / 10 124 reviews 

    Klantreviews

    Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
    welke u voor zijn gegaan! 

    Schrijf zelf een review
     
     9 / 10    9

    Goede ervaringen gehad. Je krijgt wat je bestelt.

     9 / 10    H.strik
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Dikke prima

     10 / 10    Borrit van Dis
    26-05-2020
     
     9 / 10    9

    Goed en vakkundig advies gekregen over de aankoop van ons tuinhek.

     9 / 10    Rudie
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Schutting laten plaatsen. Zijn we zeer tevreden over. Geheel volgens afspraak, netjes en snel gewerkt.

     10 / 10    J. Deckers
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Prima werk geleverd

     10 / 10    J. Knaake
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Onze schutting en poort zijn zeer netjes geplaatst!

     10 / 10    DeKlein
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Vriendelijk en vakkundig geholpen. Netjes geplaatst. Zeer tevreden.

     10 / 10    Maassen
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Zorgzaam, vriendelijke, en ben blij met resultaat!

     10 / 10    Tahir
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    perfect bedrijf met fijne mensen om mee samen te werken.

     10 / 10    Ton Ton
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    - reageert snel via email - professionele werkwijze - werken nauwkeurig en snel - zijn op tijd volgens afspraak

     10 / 10    Oberholz
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Prima en vakkundige uitleg

     10 / 10    Herman de Haas
    25-05-2020
     
     8 / 10    8

    Goed bedrijf, enthousiast personeel, snelle en goede service!

     8 / 10    KasperTuinen
    15-03-2020
     
     6 / 10    6

    Goed product, goede vaklui, onvolledige informatie op de site waar een hardhouten tuinpoort inc. plaatsing voor €500 werd aangeboden, maar daar bleek nog een apart bedrag bij te komen voor ‘het vervoer’ en nog een apart bedrag, omdat het een kleine opdracht was, zodat het eindbedrag bijna €800 werd. Over de bijkomende kosten stond niets op de site, ook niet onder de leveringsvoorwaarden.

    Toon onze reactie +
    Beste Mevrouw Donker, Zoals telefonisch besproken nemen wij uw review op de eerste plaats zeer serieus en bedanken wij u voor uw feedback! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze bijkomende kosten niet heeft terug kunnen vinden op de site. Wij willen hier graag iets mee doen, maar de kosten waar u het overheeft staan er al 5 jaar op. Bij uw offerte aanvraag ( oranje button rechts bovenin ) waar alle producten in staan die u gekozen heeft kunt u kiezen voor transportkosten binnen de regio of buiten de regio. Daarnaast staat er in dikgedrukte letters bij LET OP: Bij het plaatsen van minder dan 9,5 strekkende meter schutting komt er €125,- als kleine vergoeding bij. Dit i.v.m. een minimum tarief voor het plaatsen van de schutting. Het betreft in dit geval alleen een poort en dus valt dit onder de 9,5m1. Per mail hebben wij u hiervan een printscreen gestuurd. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen wij graag van u! Wij wensen u veel plezier met de poort! Mvg, Team Tuinhout-centrum
     6 / 10    Jos
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Mijn ervaring is uitstekend.

     10 / 10    Roel van Kaam
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Fijn en snel de schutting geplaats door vriendelijke medewerkers van dit bedrijf

     10 / 10    Renee
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Goede uitleg en offerte. Afspraak gemaakt en keurig nagekomen. Monteurs zijn vaklui. Snel en heel goed. Prachtige schutting, misschien niet de goedkoopste, wel de beste.

     10 / 10    Theo en Jacky van Reen
    13-03-2020
     
     9 / 10    9

    Het bedrijf heeft tussen ons en de buurman een mooie beton hout-schutting neergezet hiervoor een absolute 10. Tijdens het bestellen ook goed en vakkundig geholpen. De monteurs waren ook prima jongens die goed mee dachten. Wat mij in het bijzonder opviel was dat de eigenaar er zeer op gebrand is om een zeer goed product te leveren. Van belang is dat de klant tevreden is dat is zijn motto.

     9 / 10    Rutten en Stegink
    10-03-2020
     
     9 / 10    9

    Goede offerte. Prima plaatsing door aardige monteurs.

     9 / 10    Theo en Jacky van Reen
    22-02-2020
     
     10 / 10    10

    Het bedrijf komt de afspraken goed na. Ze werken vlot en netjes. Ze kunnen maatwerk leveren.

     10 / 10    Renate
    27-12-2019
     
     10 / 10    10

    Fijn contact.. prettig samenwerken

     10 / 10    Mcfernhout
    18-12-2019
     
     8 / 10    8

    Positief, correct, netjes!

     8 / 10    anonymous
    17-12-2019
     
     10 / 10    10

    Top bedrijf! Erg professioneel! Maatwerk super!

     10 / 10    Fam. Altuntas
    17-12-2019
     
     8 / 10    8

    Prima ervaring! Voldoende geïnformeerd, uitvoerig geïnformeerd, deskundigheid van personeel prima! Steeds gastvrij ontvangen.

     8 / 10    Strik
    17-12-2019
     
     10 / 10    10

    Goed, vriendelijke mensen, afspraken zijn nagekomen.

     10 / 10    anonymous
    06-12-2019
     
     10 / 10    10

    Veel keuze, correcte levering en montage.

     10 / 10    Andre Janssen
    02-12-2019
     
     10 / 10    10

    Hier wordt goed geluisterd naar de wensen die je hebt en niets is te moeilijk. Fijne mensen in omgang, zeker een aanbeveling waard????

     10 / 10    anonymous
    01-12-2019
     
     8 / 10    8

    Goede service. Nette mensen voor plaatsing. Meedenkend.

     8 / 10    anonymous
    30-11-2019
     
     10 / 10    10

    Mooi werk geleverd ????????

     10 / 10    Mario Wanders
    29-11-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer positief; helder en duidelijk in het voortraject en zeer netjes in de uiteindelijke uitvoering bij de plaatsing van de schuttingen.

     10 / 10    F Verkleij
    31-10-2019
     
     10 / 10    10

    Was erg prettig. Vriendelijke vakmensen. En ze leverde goed werk af.

     10 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     7 / 10    7

    prima gemaakte afspraak nagekomen vriendelijke jongens

     7 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Keurig werk geleverd.

     10 / 10    Fam. Bootsma
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Goede vakmanschap. En goed hout.

     10 / 10    A. Gal
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Hebben vandaag een mooie schutting geplaatst. Snel en netjes gewerkt. Medewerkers waren aardig en meedenkend. Dit was ook al zo tijdens het offerteproces. Helemaal tevreden.

     10 / 10    Edith en Frans
    30-09-2019
     
     10 / 10    10

    Nette service, komt afspraken na en levert kwaliteit

     10 / 10    Hovenier
    30-09-2019
     
     9 / 10    9

    Snel en goed

     9 / 10    Anoniem
    30-09-2019
     
     10 / 10    10

    Wij zijn zeer tevreden met de prachtige schutting die Tuinhout-centrum geleverd en geplaatst heeft. De plaatsing verliep keurig volgens afspraak en heel professioneel. Wij genieten er elke dag van!!!

     10 / 10    Frans Maasen
    23-09-2019
     
     3 / 10    3

    Slechte afwerking. Schuttingdelen die niet goed vast zitten bijvoorbeeld. Of spijkers die er krom ingeslagen zijn. Geen afdeklat op schutting, waardoor weersinvloeden en vuiligheid vrij spel hebben. Hierover contact gehad, maar dit type schutting zou zo standaard afgewerkt worden. Helaas geen overeenstemming kunnen bereiken hierover.

    Toon onze reactie +
    Beste Jochem en Nienke, Omdat jullie in een collectief de schutting wilde bestellen hebben wij een dag georganiseerd om met alle bewoners bij ons in de showtuin te komen kijken. Daar heeft u duidelijk kunnen zien hoe de schuttingen er precies uit zouden komen te zien. Een aantal bewoners koos voor verticale schuttingen ( met bijbehorende afdeklat ) en een aantal bewoners, waaronder jullie, koos voor horizontale schuttingen waarbij de schutting helemaal bekleed is met rabatdelen tot bovenaan. Bij een van de bewoners met horizontale schuttingen waren er een paar planken losgeraakt die wij direct hebben hersteld naar tevredenheid. Bij de horizontale schuttingen zit een afdekbalk bovenop die alleen van de bovenkant zichtbaar is omdat die aan 2 zijde bekleed is met rabatdelen. Dit is ook bij ons in de showtuin te zien! De afdeklat waar jullie het over hebben past helemaal niet op dit type schutting en is een standaard afdeklat voor verticale schuttingen en dus niet voor horizontale schuttingen. Zou je die afdeklat voor verticale schuttingen er wel opdoen dan valt de afdeklat tussen de 2 bekleden kanten in of als je de afdeklat boven op de afdekbalk voor horizontale schuttingen zou plaatsen steekt de afdekbalk aan weerszijde uit! Dat is de reden dat het niet mogelijk is. Dit heb ik ook bij diverse bewoners persoonlijk toegelicht maar helaas is dat nog niet duidelijk Uiteraard kan hier geen overeenstemming bereikt worden omdat het op de eerste plaats niet zo is aangeboden en ten tweede hadden wij iets moeten gaan maken wat niet past… Als u het prettig vindt wil ik dit best nog een keer persoonlijk komen toelichten! En als er een plank los zit horen wij dat ook graag dan zorgen wij dat dit netjes wordt hersteld! Mvg, Tuinhout-centrum BV
     3 / 10    Anoniem
    21-09-2019
     
     8 / 10    8

    Prima schutting, met zorg geplaatst. Klein probleempje met de poort werd correct en goed opgelost.

     8 / 10    Anoniem
    21-09-2019
     
     10 / 10    10

    Heel goed

     10 / 10    Ne
    20-09-2019
     
     10 / 10    10

    Vriendelijk personeel, werken netjes en volgens afspraak.

     10 / 10    Anoniem
    03-09-2019
     
     8 / 10    8

    Keurig bedrijf, alles conform afspraak geleverd, goede vaklui.

     8 / 10    Karina Jorritsma
    02-09-2019
     
     10 / 10    10

    Tuinhout-centrum gaf ons bij de eerste kennismaking een fijn gevoel. Duidelijke uitleg wat we van de materialen konden verwachten, ruime keuze. Namen de tijd en dachten met ons mee. Op de afgesproken dag voor het plaatsen, bleek er van onze kant iets niet goed te zijn gegaan. Zonder moeite werd hun programma omgegooid en kwamen ze 2 dagen later alsnog plaatsen. Er waren nog wst obstakels maar die werden in goed overleg verholpen. S'avonds werden we gebeld of alles naar wens was gegaan. Bij latere vragen werden we weer goed geholpen. Wij zijn dan ook heel tevreden over het geheel.

     10 / 10    van Gils
    31-08-2019
     
     8 / 10    8

    In een wordt TOP!!!Zeer vriendelijk,goede duidelijke afspraken,zal het zeker aanbevelen aan anderen.

     8 / 10    Anoniem
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    top kan niet beter goede service

     10 / 10    jordy
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    Super Tevreden ????

     10 / 10    S ozturk
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    Goede kwaliteit schutting en netjes geplaatst

     10 / 10    WL
    30-08-2019
     
     8 / 10    8

    Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed! ! Goede afspraken mooie prijzen en netjes werk geleverd! !

     8 / 10    Theo Janssen
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    Prima op tijd. Oude spul weggehaald en afgevoerd. Schutting en poorten precies zoals wij het wilden geplaatst. Wij willen 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ geven voor de voortreffelijke afwerking en kwaliteit van Tuinhout. Er is maar 1️⃣Tuinhout en dat is ????Tuinhout.

     10 / 10    Jan Sandifort
    29-08-2019
     
     9 / 10    9

    Zeer correcte en duidelijke communicatie. Zowel vooraf als tijdens het zetten van de schuttingen Verbeterpuntje: Ik zou het aantal meters en de schuttingprijs wat standaardiseren. Nu was er gewoon 1 schuttingeenheid, met 1 prijs, en in de beschrijving wat cryptisch een aantal lengtes genoteerd. Daardoor ontstond ook een fout van +/- 200 euro op de offerte. Als je dit zou standaardiseren (schuttinglengtes * eenheidsprijs) in Excel oid, voorkom je dit soort fouten in de toekomst. Voor de rest uitstekend gedaan!

    Toon onze reactie +
    Beste Kevin, Hier zijn we op dit moment mee bezig om dit nog inzichtelijker te krijgen! Bedankt voor de tip!!
     9 / 10    Kevin J
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Wij zijn erg tevreden over de schutting die is geplaatst door Tuinhout-centrum. Wij zijn vlak voor het plaatsen van de schutting nog van gedachte veranderd en konden dit in goed overleg nog aanpassen. Communicatie verliep altijd prettig waardoor we goed op de hoogte waren van de planning.

     10 / 10    De Graaff
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Wat je afspreekt wordt netjes nagekomen, afspraak is dus afspraak. Kwaliteitsproducten, veel keus. Voor herhaling vatbaar!

     10 / 10    Wil
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Zowel bij het uitkiezen als bij de plaatsing werd er professioneel meegedacht. Deadlines en prijzen werden duidelijk gevommuniceerd en ook nagekomen. Kortom: erg tevreden!

     10 / 10    N. Wildenborg
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Goede service, mooie en kwalitatief goede producten.

     10 / 10    Anoniem
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Eergisteren kunstgras besteld. Zeer goede uitleg gegeven . Volgende dag in huis. Kei goeie service.

     10 / 10    Marian
    07-07-2019
     
     7 / 10    7

    Er is een goede uitleg gegeven wat wel/niet mogelijk is. Na de bestelling is er op de toegezegde leveringsdatum een zeer correcte afrastering geplaatst waar wij evenals de buren heel tevreden over zijn.

     7 / 10    Anoniem
    03-07-2019
     
     10 / 10    10

    Via de website offerte aangevraagd, zeer snelle reactie. Goed telefonisch contact en duidelijke offerte. Het ervaren team wat de schutting heeft geplaatst hééft verstand van zaken en heeft de schutting super strak geplaatst.

     10 / 10    O. Janssen
    01-07-2019
     
     9 / 10    9

    goede service top

     9 / 10    hermy zink
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Heel goed, super bedrijf

     10 / 10    Anoniem
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Complete schutting gekocht voor in onze tuin. Prima ervaring! Vriendelijke communicatie en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar zodra we weer een volgende tuinklus hebben!

     10 / 10    Harry Smit
    30-06-2019
     
     8 / 10    8

    Prima zaken mee gedaan. Qua voorbereiding en ook de dag van het zetten van de schutting ging prima.

     8 / 10    Jochem
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer goede kwaliteit en top service!

     10 / 10    Anoniem
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Goed advies, ervaren werkmensen en goeie nazorg

     10 / 10    Anoniem
    30-06-2019
     
     8 / 10    8

    snelle levering

     8 / 10    Anoniem
    26-06-2019
     
     8 / 10    8

    prima

     8 / 10    Anoniem
    24-06-2019
     
     10 / 10    10

    uitstekend!! Zeer goed geholpen bij de keuze van een schutting. Ook een prima inzet om alles perfect te laten verlopen. Ook de mensen die de schutting geplaatst hebben waren prima alle lof voor dit bedrijf!

     10 / 10    J.W. van Setten
    05-06-2019
     
     9 / 10    9

    Positief

     9 / 10    Anoniem
    03-06-2019
     
     10 / 10    10

    Jong, dynamisch bedrijf. Merk dat ze verstand van zaken hebben, denken mee met de klant(en) om tot een correcte en nette oplossing te komen.

     10 / 10    Dennis van Blijderveen
    01-06-2019
     
     8 / 10    8

    zeer goed

     8 / 10    stam
    01-06-2019
     
     7 / 10    7

    Prima werk geleverd, alles is soepel verlopen.

     7 / 10    Anoniem
    01-06-2019
     
     10 / 10    10

    Nagekomen afspraken, vakkundig geleverd werk, prettige mensen.

     10 / 10    Marc
    31-05-2019
     
     8 / 10    8

    Goed product, prima prijs, goede en snelle communicatie, goede service

     8 / 10    Hans
    31-05-2019
     
     8 / 10    8

    Perfect,deskundige voorlichting, snelle plaatsing van uitgekozen beton/houtschutting en concurrerende prijs

     8 / 10    Henk Hansen
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer goede professionele ontvangst en advisering op de showe-tuin in Wijchem. Snelle en duidelijke opstelling van de offerte voor de gezamenlijke schutting met onze buren, waarbij deze voor mij en de buren werd gesplist in ieder de helft. Hierdoor was ook de financiele afhandeling zeer goed geregeld, in ieder de helft, met een persoonlijke nota. De schutting is uitstekend geplaatst en na plaatsing kreeg ik een telefoontje van het bedrijf of de plaatsing goed was verlopen en of alles in orde was.

     10 / 10    J.J. Lok
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Goed pre en after sales. Houden zich aan afspraken. Kundig personeel. Het staat en het ziet er heel erg mooi uit.

     10 / 10    Prudon
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Komen afspraken netjes na. Medewerkers die kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en werkten zeer netjes.

     10 / 10    Anoniem
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Goede voorlichting gekregen op basis van onze wensen. Snelle en flexibele planning. Vakkundige plaatsing. Ook prettig dat na plaatsing telefonisch nog gevraagd wordt of de plaatsing naar wens is geweest.

     10 / 10    Anoniem
    31-05-2019
     
     8 / 10    8

    Vlotte afhandeling van plaatsen schutting

     8 / 10    W.G. Zwart
    26-05-2019
     
     10 / 10    10

    Fijn bedrijf dat met je meedenkt. Goede communicatie ook.

     10 / 10    Anoniem
    21-05-2019
     
     10 / 10    10

    Uitstekend advies over de mogelijkheden. Kwaliteit en uitstekende montage.

     10 / 10    Patrick Wehl
    20-05-2019
     
     8 / 10    8

    Positief. Duidelijke communicatie en correcte afhandeling werkzaamheden. Werknemers prettig in de omgang .

     8 / 10    Fam. Megens
    30-04-2019
     
     7 / 10    7

    Correct vlgns afspraak en net werk geleverd, welleswaar aantal beton palen ingekort ivm boomwortels in de aarde die eigenlijk weggehaald zouden zijn.

     7 / 10    M.Verberk
    29-04-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer goed, Je weet wat je krijgt voor de prijs,geen verrassingen achteraf.erg duidelijk allemaal. Zeer goede vakmensen op locatie,alles snel en vakkundig gemonteerd. Van A tot Z goed.

     10 / 10    Hermsen
    27-04-2019
     
     10 / 10    10

    Top service, alles geleverd en geplaatst volgens afspraak.

     10 / 10    MPEPE Holding
    27-04-2019
     
     10 / 10    10

    Alleen maar positief.

     10 / 10    F. J.M. Guelen
    27-04-2019
     
     9 / 10    9

    Zeer professioneel en klantgericht!

     9 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     8 / 10    8

    Goed personeel dat netjes werkt.

     8 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    Top bedrijf, deskundig en mooi resultaat

     10 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    Prima bedrijf. Redelijke prijs. Onze schutting van 24 meter in 6 uur vakkundig geplaatst. We zijn er blij mee.

     10 / 10    Kijktuin "De Stek" te Driel
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    We hebben een prachtige schutting. Tuinhout-centrum levert een goede en snelle service, goede kwaliteit en heeft vriendelijk personeel. Bedankt!

     10 / 10    Pinontoan-Willems
    26-04-2019
     
     9 / 10    9

    Goede ervaring en zeer deskundige monteurs die netjes beslissingen overleggen.

     9 / 10    JG
    26-04-2019
     
     8 / 10    8

    er is prima werk geleverd. er was 1 dag ingepland voor als de 1e dag zou uitlopen, echter was die niet naar mij gecommuniceerd en de 2e dag kwamen de mannen erg laat waardoor er een extra morgen moest worden gewerkt. Al met al prima bedrijf en heel goed werk geleverd

     8 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    Goed advies gekregen wat het beste was om te doen. Ook tevreden over de service bezorging en monteren.

     10 / 10    Anoniem
    08-04-2019
     
     10 / 10    10

    Fijne samenwerking. Luisteren goed naar wensen klant en denken goed mee. Heldere offerte. Komen alle afspraken goed na. Perfecte oplevering.

     10 / 10    Ger
    05-04-2019
     
     7 / 10    7

    Waren tevreden geweest

     7 / 10    Anoniem
    01-04-2019
     
     10 / 10    10

    Net zoals vorig jaar ook dit jaar schutting laten plaatsen door Tuinhout Centrum in Wijchen en alles naar wens verlopen

     10 / 10    Marco Theunissen
    31-03-2019
     
     9 / 10    9

    Prima werk geleverd, er staat een mooie stevige schutting!

     9 / 10    Anoniem
    29-03-2019
     
     10 / 10    10

    Werkzaamheden zijn volgens afspraak prima uitgevoerd.

     10 / 10    Anoniem
    28-03-2019
     
     7 / 10    7

    Goede offerte. Er bleek meerwerk gedaan te moeten worden door een graafmachine, goed betaalbaar. De uitvoerders plaatsen de schutting mooi strak maar weken af van het oorspronkelijke ontwerp.

     7 / 10    Anoniem
    26-03-2019
     
     10 / 10    10

    Prima ervaring.

     10 / 10    Anoniem
    10-03-2019
    Tuinhout Centrum Logo