Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
welke u voor zijn gegaan! 

Schrijf zelf een review
 
 10 / 10    10

Vanmorgen 08.30 volgens afspraak, kwamen 2 medewerkers van Tuinhout-centrum BV schutting plaatsen. Wat een ervaren duo, prachtwerk afgeleverd.

 10 / 10    Hans en Linda Roelofs
28-11-2022
 
 10 / 10    10

Heel goed. Konden rustig rondkijken zonder dat er elke keer iemand iets probeerde aan te smeren.Eerste gesprek was relaxt en vrijblijvend. Tijdens de offerte denken ze met je mee. Vlotte afspraak gemaakt. De schutting en poort werden volgens afspraak gezet. Alles heel netjes gezet en afgewerkt, alles ook netjes opgeruimt en het afval meegenomen.

 10 / 10    T. Loeffen
30-10-2022
 
 10 / 10    10

Mooie schutting laten plaatsen. Aardig en net bedrijf. Prima werk afgeleverd en alles netjes achter gelaten. Zeker aan te bevelen.

 10 / 10    M
28-10-2022
 
 10 / 10    10

uitstekend

 10 / 10    raaijmakers
07-10-2022
 
 10 / 10    10

Keurig netjes geholpen werden meteen op de hoogte gesteld dat er een lange wachttijd was maar daar konden we dan gelijk rekening mee houden en die wachttijd werd ook niet uitgesteld en dat vonden we erg prettig. Ook het feit dat we een mailtje voor het plaatsen kregen vonden we verrassend. En het plaatsen zelf prima Er werd meegedacht met ons omdat mijn man erg lang is om de schutting te laten verspringen zodat hij er niet meer overheen kan kijken wat een wens van ons was. Leuke vrolijke mannen die snel en vakkundig werkte en de boel netjes achter lieten. Vooral zo door gaan niks veranderen. Bedankt voor de goede service.

 10 / 10    Familie Fitsch
30-09-2022
 
 10 / 10    10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en goed gemutst personeel. Leveren vakwerk!

 10 / 10    Roeline
30-09-2022
 
 10 / 10    10

Zeer positief.

 10 / 10    Niet van toepassing
30-09-2022
 
 10 / 10    10

We zijn langs geweest op locatie, we vonden het toch fijner om echt even te zien wat we wilden. Goed geholpen daar en ook direct een duidelijke offerte en alles kunnen plannen. Goede communicatie en het plaatsen gebeurde ook door echte (gezellige) vakmensen. Een dag later kwam een stratenmaker het straatwerk weer terugleggen en aansluitend maken zoals we dat graag wilden. Ook dit was een echte vakman. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

 10 / 10    Jasper
01-09-2022
 
 10 / 10    10

Goed

 10 / 10    Vos
30-06-2022
 
 10 / 10    10

Top geleverd en geplaatst. Gezellige en bekwame gasten die de schutting hebben gerealiseerd?

 10 / 10    E. Leliveld
30-06-2022
 
 10 / 10    10

Goede bedrijf komt op afspraken na

 10 / 10    Rami
30-06-2022
 
 10 / 10    10

Helemaal TOP !!

 10 / 10    JBW Willems
13-06-2022
 
 10 / 10    10

Goed en duidelijk advies. Komen afspraken na en denken mee met de klant!

 10 / 10    M. Nijenhuis
30-05-2022
 
 10 / 10    10

Ik heb een goede ervaring met Tuinhout-centrum. De prijzen, uitgangspunten en uitvoering is duidelijk en goed omschreven, de kwaliteit van het werk is degelijk. Ook is er genoeg flexibiliteit.

 10 / 10    Goetheer
30-05-2022
 
 10 / 10    10

Super in 1 woord!

 10 / 10    Rijntjes Greet
30-05-2022
 
 10 / 10    10

Fijne service en snel geplaatst

 10 / 10    Rianne
06-04-2022
 
 10 / 10    10

Prima

 10 / 10    Eunice
06-04-2022
 
 10 / 10    10

Goed advies, snelle levering en fijne communicatie!

 10 / 10    Maasdamme
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Snel, professioneel & klantvriendelijk

 10 / 10    Huguenin
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Goede communicatie, snelle levering en vakwerk

 10 / 10    Sven Fisscher
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Erg goed!!

 10 / 10    Ingrid v.d Geijn
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Top bedrijf. Erg flexibel, denkt goed met je mee en komt met suggesties hoe iets anders en/of beter kan

 10 / 10    N.H. van Schelven
04-03-2022
 
 10 / 10    10

Heel goede ervaring.

 10 / 10    Monique Tiggelman
02-03-2022
 
 10 / 10    10

in alle opzichten positief

 10 / 10    -
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Super tevreden

 10 / 10    Linitec
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Geweldige ervaring. Duidelijke en volledige website, prettige en deskundige medewerkers en ook nog eens snel geplaatst.

 10 / 10    Bosman
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Prima bedrijf! Erg snel met reageren in het voortraject en de uitvoering is snel en vakkundig gedaan, onze tuin ziet er weer netjes uit!

 10 / 10    Stephanie
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Proffesioneel bedrijf, werken snel en denken mee

 10 / 10    Dennis van Blijderveen
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Goed en vakkundig advies, montage erg goed en snel

 10 / 10    Wage
28-10-2021
 
 10 / 10    10

Betrouwbaar Fijne ,nette werknemers

 10 / 10    Pichardo
04-10-2021
 
 10 / 10    10

Positief

 10 / 10    C van den Berg
04-10-2021
 
 10 / 10    10

Erg goede en fijne communicatie. Eerlijke prijs en snelle montage.

 10 / 10    Mike
30-09-2021
 
 10 / 10    10

Goede en nette service! Ze denken met je mee. Wij hadden bijvoorbeeld de schutting al besteld maar wilde toch erg graag een andere hoogte! Géén probleem...één telefoontje en het was geregeld ( wel met bijbetaling natuurlijk)

 10 / 10    Van Benten
30-09-2021
 
 10 / 10    10

Prima

 10 / 10    Zeg ik niet
30-09-2021
 
 10 / 10    10

Wij hebben een schuttingen incl poortdeur laten plaatsen enige tijd terug. Het slot van de deur en een aantal planken op de deur lieten los. Na contact werd het slot direct vervangen en de planken vastgezet. Niet veel later kwamen de planken toch los van de deur. Dit kwam door een fabrieksfout, omdat de pops los lieten van het aluminium profiel. Na weer contact te hebben gehad werd direct aangegeven dat de deuren zullen worden vervangen. Kosten even tijd, omdat deze ingewisseld moesten worden bij de fabriek. Maar vandaag zijn deze geplaatst. Echt top services, ook de mannen die de deur en al eerdere schutting hebben geplaatst. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik werd ook nog gebeld na plaatsing of alles na wens was. Echt super. Als ik weer iets nodig heb voor tuin, haal ik het zeker hier. Alleen al voor de services. Dank voor alles

 10 / 10    Marc
29-09-2021
 
 10 / 10    10

Wij zijn erg tevreden. Goede uitleg, mooie materialen en prima service!

 10 / 10    Anoniem
02-09-2021
 
 10 / 10    10

Wij hebben een ontzettend goede ervaring met jullie bedrijf. Omdat een maatwerk tuinhuis toch soms lastig is mbt wensen en verwachtingen waren wij zeer benieuwd toen deze geplaatst werd. De afspraak mbt bespreken van het tuinhuis was ontzettend netjes en prettig. Duidelijk en voelde niet opdringend. Het contact daarna via de mail mbt offerte en over plaatsing datum verliep heel soepel. Als je vragen had kreeg je direct antwoord. De dag van plaatsing waren de jongens keurig optijd. Het weer was extreem slecht, veel regen. Toch bleven de jongens doorgaan en toen het even 2 uurtjes droog bleef besloten ze toch het dak te plaatsten en het gehele tuinhuis af te maken. Alleen maar lof en respect daarvoor. Het tuinhuis is netjes geplaatst en geheel naar onze verwachtingen. In de avond werden we nog gebeld of we tevreden waren. Al met al heel erg tevreden. Ook leuk om te horen dat de jongens het zo'n mooi tuinhuis vonden en mee dachten over de afwerking. Bedankt !

 10 / 10    Sharon de Groot
30-08-2021
 
 10 / 10    10

Van voorlichting t/m uitvoering van de werkzaamheden zeer tevreden.

 10 / 10    Herman Wegerif
29-08-2021
 
 10 / 10    10

Goede en duidelijke communicatie en een mooi werk geleverd!

 10 / 10    Tom
28-08-2021
 
 10 / 10    10

Schutting netjes gemaakt. Denken in mogelijke opties mee en adviseren dan ook wat het best zou kunnen zijn. Wilden nog iets veranderd hebben hiervoor werd meteen een afspraak gemaakt en is netjes veranderd.

 10 / 10    W. Reijnen
27-08-2021
 
 10 / 10    10

Aanleg schutting + verwijderen oude fundering

 10 / 10    R.D.G.
18-08-2021
 
 10 / 10    10

Heel goed

 10 / 10    Donkers
03-07-2021
 
 10 / 10    10

Vakkundig, klantvriendelijk en een goede nazorg/service.

 10 / 10    E. Wennekes
26-06-2021
 
 10 / 10    10

Zeer deskundig en professioneel geholpen.Goed advies en erg vriendelijk en duidelijk.

 10 / 10    Fam.van Zuijlen
03-06-2021
 
 10 / 10    10

Prettige contacten, keurig werk !

 10 / 10    H. de Raat
28-05-2021
 
 10 / 10    10

Goede afspraken, netjes gewerkt.

 10 / 10    Van Kempen
29-04-2021
 
 10 / 10    10

Prima bedrijf, Top Service.

 10 / 10    Ron
28-04-2021
 
 10 / 10    10

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Vriendelijk en duidelijk advies. Daarnaast is er moeite gedaan de schutting zo snel mogelijk te plaatsen. (Door de storm was het grootste gedeelte van onze oude schutting omgewaaid en we wonen naast een openbaar pad)

 10 / 10    Fam. Beuting
28-04-2021
 
 10 / 10    10

De medewerkers was zeer bekwaam en nam de tijd om een en ander uit te leggen. We zijn goed geholpen en ze hebben zeer goed werk geleverd.

 10 / 10    Rateb
28-04-2021
 
 10 / 10    10

4 jaar geleden hadden ze bij mij een schutting geplaatst. De platen waren door de warme zomer helemaal krom getrokken. Ze hebben de platen vervangen en vakkundig gemonteerd. Hele dikke pluim geef ik ze.

 10 / 10    Martin de Jong
23-03-2021
Tuinhout Centrum Logo