Offerteaanvraag

     
      9.2 / 10 141 reviews 

    Klantreviews

    Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
    welke u voor zijn gegaan! 

    Schrijf zelf een review
     
     10 / 10    10

    Ik heb een hele goede ervaring met het bedrijf. Men denkt mee, houdt zich aan de afspraken en levert een prima product af. Zeker de mensen die onze schutting moesten plaatsen verdienen respect. Het was bijzonder warm weer, maar de mannen hebben keihard doorgewerkt om de werkzaamheden op tijd af te krijgen.

     10 / 10    B. Hoogeveen
    01-10-2020
     
     8 / 10    8

    Erg net en goed geregeld

     8 / 10    Bram
    01-10-2020
     
     9 / 10    9

    Nette levering , vakkundig geplaatst

     9 / 10    V hout
    01-10-2020
     
     7 / 10    7

    netjes en correct behandeld

     7 / 10    r.janssen
    01-10-2020
     
     10 / 10    10

    Vriendelijk .keurig werk.vakmensen.

     10 / 10    Verschuure
    30-09-2020
     
     10 / 10    10

    Super netjes, en komen afspraken goed na. Hout van de schutting was er niet op tijd en dit hebben ze erg netjes opgelost.

     10 / 10    Kamps
    30-09-2020
     
     10 / 10    10

    Alles prima geregeld, 1 kleine communicatie storing, maar verder zeer tevreden.

     10 / 10    WvH
    30-09-2020
     
     10 / 10    10

    Top

     10 / 10    Familie Toonen
    30-09-2020
     
     9 / 10    9

    We hebben een schutting gekocht en zijn er erg blij mee. Ook over de 2 medewerkers die de schutting geplaatst hebben zijn we zeer tevreden en ze hebben erg hun best gedaan bij ons. Toppie mannen....

     9 / 10    Zondag
    30-09-2020
     
     3 / 10    3

    Mooi materiaal ziet er degelijk en netjes uit alleen de plaatsing heeft te wensen over gelaten. Schuttingen tegen elkaar aangeplaatst waardoor het hout krom ging staan toen het ging werken. Na een telefoontje kwamen we niet veel verder. Dus uiteindelijk zelf opgelost. Slechte service voor het geld wat je betaald.

    Toon onze reactie +
    Beste Kim, Op de eerste plaats vinden wij het vervelend achteraf te horen dat jullie hier zo over denken. Voordat wij een offerte gemaakt hebben vroegen wij jullie hoe jullie de schutting gemonteerd wilde hebben. We bieden namelijk 2 mogelijkheden aan: tussen de hardhouten palen of strak naast elkaar zodat de palen niet meer zichtbaar zijn. Daarbij hebben wij ook nog aangegeven in de offerte dat de planken op de schermen niet exact met elkaar overeenkomen als ze strak naast elkaar komen te hangen. Jullie kozen met een aantal buren ervoor om ze strak naast elkaar te hangen. Toen we de schutting geplaatst hadden hebben we alles netjes opgeleverd naar tevredenheid. De rekening is ook netjes betaald er dus ook van uitgaande dat het allemaal naar wens is verlopen. Vervolgens een aantal dagen later heeft u gebeld met de vraag of de schermen wat van elkaar af geschroefd konden worden. Toen heb ik uitgelegd dat wij de palen op een bepaalde afstand hebben staan en daar de schermen strak naast elkaar opgeschroefd hebben zoals afgesproken. Omdat de schermen aan 2 kanten tegen de hardhouten palen geschroefd zijn vanwege het feit dat er meerdere buren meededen kunnen wij dat niet zomaar veranderen en zeker niet als we de andere buren daar niet over gehoord hebben. U gaf toen aan dat zelf op te pakken en daarmee werd het gesprek beëindigd. Ondanks bovenstaande situatie wil ik jullie toch vragen of wij nog iets voor jullie betekenen? Wij horen graag van jullie. Mvg, Tuinhout-centrum
     3 / 10    Kim van de Koevering
    29-09-2020
     
     8 / 10    8

    Heel tevreden!

     8 / 10    Ruinard Hoveniers
    29-09-2020
     
     10 / 10    10

    Goede en snelle plaatsing van bestelde schutting

     10 / 10    E. Aalbers
    01-07-2020
     
     9 / 10    9

    snel en proffesioneel

     9 / 10    Irma Koster
    29-06-2020
     
     9 / 10    9

    goede service en denken mee met de klant, plaatsen door vakmannen gedaan. snel en netjes zeer tevreden mee.

     9 / 10    gert-jan gerritzen
    27-06-2020
     
     10 / 10    10

    Heldere offerte, doen exact als besproken, super aardig personeel die beheersen over de juiste kennis en kunde.

     10 / 10    Marc
    27-06-2020
     
     10 / 10    10

    Op tijd netjes werk en flexibel

     10 / 10    H
    26-06-2020
     
     10 / 10    10

    Goed

     10 / 10    Remmen
    26-06-2020
     
     9 / 10    9

    Goede ervaringen gehad. Je krijgt wat je bestelt.

     9 / 10    H.strik
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Dikke prima

     10 / 10    Borrit van Dis
    26-05-2020
     
     9 / 10    9

    Goed en vakkundig advies gekregen over de aankoop van ons tuinhek.

     9 / 10    Rudie
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Schutting laten plaatsen. Zijn we zeer tevreden over. Geheel volgens afspraak, netjes en snel gewerkt.

     10 / 10    J. Deckers
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Prima werk geleverd

     10 / 10    J. Knaake
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Onze schutting en poort zijn zeer netjes geplaatst!

     10 / 10    DeKlein
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Vriendelijk en vakkundig geholpen. Netjes geplaatst. Zeer tevreden.

     10 / 10    Maassen
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Zorgzaam, vriendelijke, en ben blij met resultaat!

     10 / 10    Tahir
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    perfect bedrijf met fijne mensen om mee samen te werken.

     10 / 10    Ton Ton
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    - reageert snel via email - professionele werkwijze - werken nauwkeurig en snel - zijn op tijd volgens afspraak

     10 / 10    Oberholz
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Prima en vakkundige uitleg

     10 / 10    Herman de Haas
    25-05-2020
     
     8 / 10    8

    Goed bedrijf, enthousiast personeel, snelle en goede service!

     8 / 10    KasperTuinen
    15-03-2020
     
     10 / 10    10

    Mijn ervaring is uitstekend.

     10 / 10    Roel van Kaam
    13-03-2020
     
     6 / 10    6

    Goed product, goede vaklui, onvolledige informatie op de site waar een hardhouten tuinpoort inc. plaatsing voor €500 werd aangeboden, maar daar bleek nog een apart bedrag bij te komen voor ‘het vervoer’ en nog een apart bedrag, omdat het een kleine opdracht was, zodat het eindbedrag bijna €800 werd. Over de bijkomende kosten stond niets op de site, ook niet onder de leveringsvoorwaarden.

    Toon onze reactie +
    Beste Mevrouw Donker, Zoals telefonisch besproken nemen wij uw review op de eerste plaats zeer serieus en bedanken wij u voor uw feedback! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze bijkomende kosten niet heeft terug kunnen vinden op de site. Wij willen hier graag iets mee doen, maar de kosten waar u het overheeft staan er al 5 jaar op. Bij uw offerte aanvraag ( oranje button rechts bovenin ) waar alle producten in staan die u gekozen heeft kunt u kiezen voor transportkosten binnen de regio of buiten de regio. Daarnaast staat er in dikgedrukte letters bij LET OP: Bij het plaatsen van minder dan 9,5 strekkende meter schutting komt er €125,- als kleine vergoeding bij. Dit i.v.m. een minimum tarief voor het plaatsen van de schutting. Het betreft in dit geval alleen een poort en dus valt dit onder de 9,5m1. Per mail hebben wij u hiervan een printscreen gestuurd. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen wij graag van u! Wij wensen u veel plezier met de poort! Mvg, Team Tuinhout-centrum
     6 / 10    Jos
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Fijn en snel de schutting geplaats door vriendelijke medewerkers van dit bedrijf

     10 / 10    Renee
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Goede uitleg en offerte. Afspraak gemaakt en keurig nagekomen. Monteurs zijn vaklui. Snel en heel goed. Prachtige schutting, misschien niet de goedkoopste, wel de beste.

     10 / 10    Theo en Jacky van Reen
    13-03-2020
     
     9 / 10    9

    Het bedrijf heeft tussen ons en de buurman een mooie beton hout-schutting neergezet hiervoor een absolute 10. Tijdens het bestellen ook goed en vakkundig geholpen. De monteurs waren ook prima jongens die goed mee dachten. Wat mij in het bijzonder opviel was dat de eigenaar er zeer op gebrand is om een zeer goed product te leveren. Van belang is dat de klant tevreden is dat is zijn motto.

     9 / 10    Rutten en Stegink
    10-03-2020
     
     9 / 10    9

    Goede offerte. Prima plaatsing door aardige monteurs.

     9 / 10    Theo en Jacky van Reen
    22-02-2020
     
     10 / 10    10

    Het bedrijf komt de afspraken goed na. Ze werken vlot en netjes. Ze kunnen maatwerk leveren.

     10 / 10    Renate
    27-12-2019
     
     10 / 10    10

    Fijn contact.. prettig samenwerken

     10 / 10    Mcfernhout
    18-12-2019
     
     10 / 10    10

    Top bedrijf! Erg professioneel! Maatwerk super!

     10 / 10    Fam. Altuntas
    17-12-2019
     
     8 / 10    8

    Positief, correct, netjes!

     8 / 10    anonymous
    17-12-2019
     
     8 / 10    8

    Prima ervaring! Voldoende geïnformeerd, uitvoerig geïnformeerd, deskundigheid van personeel prima! Steeds gastvrij ontvangen.

     8 / 10    Strik
    17-12-2019
     
     10 / 10    10

    Goed, vriendelijke mensen, afspraken zijn nagekomen.

     10 / 10    anonymous
    06-12-2019
     
     10 / 10    10

    Veel keuze, correcte levering en montage.

     10 / 10    Andre Janssen
    02-12-2019
     
     10 / 10    10

    Hier wordt goed geluisterd naar de wensen die je hebt en niets is te moeilijk. Fijne mensen in omgang, zeker een aanbeveling waard????

     10 / 10    anonymous
    01-12-2019
     
     8 / 10    8

    Goede service. Nette mensen voor plaatsing. Meedenkend.

     8 / 10    anonymous
    30-11-2019
     
     10 / 10    10

    Mooi werk geleverd ????????

     10 / 10    Mario Wanders
    29-11-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer positief; helder en duidelijk in het voortraject en zeer netjes in de uiteindelijke uitvoering bij de plaatsing van de schuttingen.

     10 / 10    F Verkleij
    31-10-2019
     
     10 / 10    10

    Was erg prettig. Vriendelijke vakmensen. En ze leverde goed werk af.

     10 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     7 / 10    7

    prima gemaakte afspraak nagekomen vriendelijke jongens

     7 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Keurig werk geleverd.

     10 / 10    Fam. Bootsma
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Goede vakmanschap. En goed hout.

     10 / 10    A. Gal
    01-10-2019
    Tuinhout Centrum Logo