Offerteaanvraag

     
    Reviews 9.2 / 10

    Klantreviews

    Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
    welke u voor zijn gegaan! 

    Schrijf zelf een review
     
     10 / 10    10

    Goed, vriendelijke mensen, afspraken zijn nagekomen.

     10 / 10    anonymous
    06-12-2019
     
     10 / 10    10

    Veel keuze, correcte levering en montage.

     10 / 10    Andre Janssen
    02-12-2019
     
     10 / 10    10

    Hier wordt goed geluisterd naar de wensen die je hebt en niets is te moeilijk. Fijne mensen in omgang, zeker een aanbeveling waard????

     10 / 10    anonymous
    01-12-2019
     
     8 / 10    8

    Goede service. Nette mensen voor plaatsing. Meedenkend.

     8 / 10    anonymous
    30-11-2019
     
     10 / 10    10

    Mooi werk geleverd ????????

     10 / 10    Mario Wanders
    29-11-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer positief; helder en duidelijk in het voortraject en zeer netjes in de uiteindelijke uitvoering bij de plaatsing van de schuttingen.

     10 / 10    F Verkleij
    31-10-2019
     
     10 / 10    10

    Was erg prettig. Vriendelijke vakmensen. En ze leverde goed werk af.

     10 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     7 / 10    7

    prima gemaakte afspraak nagekomen vriendelijke jongens

     7 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Keurig werk geleverd.

     10 / 10    Fam. Bootsma
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Goede vakmanschap. En goed hout.

     10 / 10    A. Gal
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Hebben vandaag een mooie schutting geplaatst. Snel en netjes gewerkt. Medewerkers waren aardig en meedenkend. Dit was ook al zo tijdens het offerteproces. Helemaal tevreden.

     10 / 10    Edith en Frans
    30-09-2019
     
     10 / 10    10

    Nette service, komt afspraken na en levert kwaliteit

     10 / 10    Hovenier
    30-09-2019
     
     9 / 10    9

    Snel en goed

     9 / 10    Anoniem
    30-09-2019
     
     10 / 10    10

    Wij zijn zeer tevreden met de prachtige schutting die Tuinhout-centrum geleverd en geplaatst heeft. De plaatsing verliep keurig volgens afspraak en heel professioneel. Wij genieten er elke dag van!!!

     10 / 10    Frans Maasen
    23-09-2019
     
     3 / 10    3

    Slechte afwerking. Schuttingdelen die niet goed vast zitten bijvoorbeeld. Of spijkers die er krom ingeslagen zijn. Geen afdeklat op schutting, waardoor weersinvloeden en vuiligheid vrij spel hebben. Hierover contact gehad, maar dit type schutting zou zo standaard afgewerkt worden. Helaas geen overeenstemming kunnen bereiken hierover.

    Toon onze reactie +
    Beste Jochem en Nienke, Omdat jullie in een collectief de schutting wilde bestellen hebben wij een dag georganiseerd om met alle bewoners bij ons in de showtuin te komen kijken. Daar heeft u duidelijk kunnen zien hoe de schuttingen er precies uit zouden komen te zien. Een aantal bewoners koos voor verticale schuttingen ( met bijbehorende afdeklat ) en een aantal bewoners, waaronder jullie, koos voor horizontale schuttingen waarbij de schutting helemaal bekleed is met rabatdelen tot bovenaan. Bij een van de bewoners met horizontale schuttingen waren er een paar planken losgeraakt die wij direct hebben hersteld naar tevredenheid. Bij de horizontale schuttingen zit een afdekbalk bovenop die alleen van de bovenkant zichtbaar is omdat die aan 2 zijde bekleed is met rabatdelen. Dit is ook bij ons in de showtuin te zien! De afdeklat waar jullie het over hebben past helemaal niet op dit type schutting en is een standaard afdeklat voor verticale schuttingen en dus niet voor horizontale schuttingen. Zou je die afdeklat voor verticale schuttingen er wel opdoen dan valt de afdeklat tussen de 2 bekleden kanten in of als je de afdeklat boven op de afdekbalk voor horizontale schuttingen zou plaatsen steekt de afdekbalk aan weerszijde uit! Dat is de reden dat het niet mogelijk is. Dit heb ik ook bij diverse bewoners persoonlijk toegelicht maar helaas is dat nog niet duidelijk Uiteraard kan hier geen overeenstemming bereikt worden omdat het op de eerste plaats niet zo is aangeboden en ten tweede hadden wij iets moeten gaan maken wat niet past… Als u het prettig vindt wil ik dit best nog een keer persoonlijk komen toelichten! En als er een plank los zit horen wij dat ook graag dan zorgen wij dat dit netjes wordt hersteld! Mvg, Tuinhout-centrum BV
     3 / 10    Anoniem
    21-09-2019
     
     8 / 10    8

    Prima schutting, met zorg geplaatst. Klein probleempje met de poort werd correct en goed opgelost.

     8 / 10    Anoniem
    21-09-2019
     
     10 / 10    10

    Heel goed

     10 / 10    Ne
    20-09-2019
     
     10 / 10    10

    Vriendelijk personeel, werken netjes en volgens afspraak.

     10 / 10    Anoniem
    03-09-2019
     
     8 / 10    8

    Keurig bedrijf, alles conform afspraak geleverd, goede vaklui.

     8 / 10    Karina Jorritsma
    02-09-2019
     
     10 / 10    10

    Tuinhout-centrum gaf ons bij de eerste kennismaking een fijn gevoel. Duidelijke uitleg wat we van de materialen konden verwachten, ruime keuze. Namen de tijd en dachten met ons mee. Op de afgesproken dag voor het plaatsen, bleek er van onze kant iets niet goed te zijn gegaan. Zonder moeite werd hun programma omgegooid en kwamen ze 2 dagen later alsnog plaatsen. Er waren nog wst obstakels maar die werden in goed overleg verholpen. S'avonds werden we gebeld of alles naar wens was gegaan. Bij latere vragen werden we weer goed geholpen. Wij zijn dan ook heel tevreden over het geheel.

     10 / 10    van Gils
    31-08-2019
     
     8 / 10    8

    In een wordt TOP!!!Zeer vriendelijk,goede duidelijke afspraken,zal het zeker aanbevelen aan anderen.

     8 / 10    Anoniem
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    top kan niet beter goede service

     10 / 10    jordy
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    Super Tevreden ????

     10 / 10    S ozturk
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    Goede kwaliteit schutting en netjes geplaatst

     10 / 10    WL
    30-08-2019
     
     8 / 10    8

    Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed! ! Goede afspraken mooie prijzen en netjes werk geleverd! !

     8 / 10    Theo Janssen
    30-08-2019
     
     10 / 10    10

    Prima op tijd. Oude spul weggehaald en afgevoerd. Schutting en poorten precies zoals wij het wilden geplaatst. Wij willen 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ geven voor de voortreffelijke afwerking en kwaliteit van Tuinhout. Er is maar 1️⃣Tuinhout en dat is ????Tuinhout.

     10 / 10    Jan Sandifort
    29-08-2019
     
     9 / 10    9

    Zeer correcte en duidelijke communicatie. Zowel vooraf als tijdens het zetten van de schuttingen Verbeterpuntje: Ik zou het aantal meters en de schuttingprijs wat standaardiseren. Nu was er gewoon 1 schuttingeenheid, met 1 prijs, en in de beschrijving wat cryptisch een aantal lengtes genoteerd. Daardoor ontstond ook een fout van +/- 200 euro op de offerte. Als je dit zou standaardiseren (schuttinglengtes * eenheidsprijs) in Excel oid, voorkom je dit soort fouten in de toekomst. Voor de rest uitstekend gedaan!

    Toon onze reactie +
    Beste Kevin, Hier zijn we op dit moment mee bezig om dit nog inzichtelijker te krijgen! Bedankt voor de tip!!
     9 / 10    Kevin J
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Wij zijn erg tevreden over de schutting die is geplaatst door Tuinhout-centrum. Wij zijn vlak voor het plaatsen van de schutting nog van gedachte veranderd en konden dit in goed overleg nog aanpassen. Communicatie verliep altijd prettig waardoor we goed op de hoogte waren van de planning.

     10 / 10    De Graaff
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Wat je afspreekt wordt netjes nagekomen, afspraak is dus afspraak. Kwaliteitsproducten, veel keus. Voor herhaling vatbaar!

     10 / 10    Wil
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Zowel bij het uitkiezen als bij de plaatsing werd er professioneel meegedacht. Deadlines en prijzen werden duidelijk gevommuniceerd en ook nagekomen. Kortom: erg tevreden!

     10 / 10    N. Wildenborg
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Goede service, mooie en kwalitatief goede producten.

     10 / 10    Anoniem
    29-08-2019
     
     10 / 10    10

    Eergisteren kunstgras besteld. Zeer goede uitleg gegeven . Volgende dag in huis. Kei goeie service.

     10 / 10    Marian
    07-07-2019
     
     7 / 10    7

    Er is een goede uitleg gegeven wat wel/niet mogelijk is. Na de bestelling is er op de toegezegde leveringsdatum een zeer correcte afrastering geplaatst waar wij evenals de buren heel tevreden over zijn.

     7 / 10    Anoniem
    03-07-2019
     
     10 / 10    10

    Via de website offerte aangevraagd, zeer snelle reactie. Goed telefonisch contact en duidelijke offerte. Het ervaren team wat de schutting heeft geplaatst hééft verstand van zaken en heeft de schutting super strak geplaatst.

     10 / 10    O. Janssen
    01-07-2019
     
     9 / 10    9

    goede service top

     9 / 10    hermy zink
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Heel goed, super bedrijf

     10 / 10    Anoniem
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Complete schutting gekocht voor in onze tuin. Prima ervaring! Vriendelijke communicatie en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar zodra we weer een volgende tuinklus hebben!

     10 / 10    Harry Smit
    30-06-2019
     
     8 / 10    8

    Prima zaken mee gedaan. Qua voorbereiding en ook de dag van het zetten van de schutting ging prima.

     8 / 10    Jochem
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer goede kwaliteit en top service!

     10 / 10    Anoniem
    30-06-2019
     
     10 / 10    10

    Goed advies, ervaren werkmensen en goeie nazorg

     10 / 10    Anoniem
    30-06-2019
     
     8 / 10    8

    snelle levering

     8 / 10    Anoniem
    26-06-2019
     
     8 / 10    8

    prima

     8 / 10    Anoniem
    24-06-2019
     
     10 / 10    10

    uitstekend!! Zeer goed geholpen bij de keuze van een schutting. Ook een prima inzet om alles perfect te laten verlopen. Ook de mensen die de schutting geplaatst hebben waren prima alle lof voor dit bedrijf!

     10 / 10    J.W. van Setten
    05-06-2019
     
     9 / 10    9

    Positief

     9 / 10    Anoniem
    03-06-2019
     
     10 / 10    10

    Jong, dynamisch bedrijf. Merk dat ze verstand van zaken hebben, denken mee met de klant(en) om tot een correcte en nette oplossing te komen.

     10 / 10    Dennis van Blijderveen
    01-06-2019
     
     8 / 10    8

    zeer goed

     8 / 10    stam
    01-06-2019
     
     7 / 10    7

    Prima werk geleverd, alles is soepel verlopen.

     7 / 10    Anoniem
    01-06-2019
     
     10 / 10    10

    Nagekomen afspraken, vakkundig geleverd werk, prettige mensen.

     10 / 10    Marc
    31-05-2019
     
     8 / 10    8

    Goed product, prima prijs, goede en snelle communicatie, goede service

     8 / 10    Hans
    31-05-2019
     
     8 / 10    8

    Perfect,deskundige voorlichting, snelle plaatsing van uitgekozen beton/houtschutting en concurrerende prijs

     8 / 10    Henk Hansen
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer goede professionele ontvangst en advisering op de showe-tuin in Wijchem. Snelle en duidelijke opstelling van de offerte voor de gezamenlijke schutting met onze buren, waarbij deze voor mij en de buren werd gesplist in ieder de helft. Hierdoor was ook de financiele afhandeling zeer goed geregeld, in ieder de helft, met een persoonlijke nota. De schutting is uitstekend geplaatst en na plaatsing kreeg ik een telefoontje van het bedrijf of de plaatsing goed was verlopen en of alles in orde was.

     10 / 10    J.J. Lok
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Goed pre en after sales. Houden zich aan afspraken. Kundig personeel. Het staat en het ziet er heel erg mooi uit.

     10 / 10    Prudon
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Komen afspraken netjes na. Medewerkers die kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en werkten zeer netjes.

     10 / 10    Anoniem
    31-05-2019
     
     10 / 10    10

    Goede voorlichting gekregen op basis van onze wensen. Snelle en flexibele planning. Vakkundige plaatsing. Ook prettig dat na plaatsing telefonisch nog gevraagd wordt of de plaatsing naar wens is geweest.

     10 / 10    Anoniem
    31-05-2019
     
     8 / 10    8

    Vlotte afhandeling van plaatsen schutting

     8 / 10    W.G. Zwart
    26-05-2019
     
     10 / 10    10

    Fijn bedrijf dat met je meedenkt. Goede communicatie ook.

     10 / 10    Anoniem
    21-05-2019
     
     10 / 10    10

    Uitstekend advies over de mogelijkheden. Kwaliteit en uitstekende montage.

     10 / 10    Patrick Wehl
    20-05-2019
     
     8 / 10    8

    Positief. Duidelijke communicatie en correcte afhandeling werkzaamheden. Werknemers prettig in de omgang .

     8 / 10    Fam. Megens
    30-04-2019
     
     7 / 10    7

    Correct vlgns afspraak en net werk geleverd, welleswaar aantal beton palen ingekort ivm boomwortels in de aarde die eigenlijk weggehaald zouden zijn.

     7 / 10    M.Verberk
    29-04-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer goed, Je weet wat je krijgt voor de prijs,geen verrassingen achteraf.erg duidelijk allemaal. Zeer goede vakmensen op locatie,alles snel en vakkundig gemonteerd. Van A tot Z goed.

     10 / 10    Hermsen
    27-04-2019
     
     10 / 10    10

    Top service, alles geleverd en geplaatst volgens afspraak.

     10 / 10    MPEPE Holding
    27-04-2019
     
     10 / 10    10

    Alleen maar positief.

     10 / 10    F. J.M. Guelen
    27-04-2019
     
     9 / 10    9

    Zeer professioneel en klantgericht!

     9 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     8 / 10    8

    Goed personeel dat netjes werkt.

     8 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    Top bedrijf, deskundig en mooi resultaat

     10 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    Prima bedrijf. Redelijke prijs. Onze schutting van 24 meter in 6 uur vakkundig geplaatst. We zijn er blij mee.

     10 / 10    Kijktuin "De Stek" te Driel
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    We hebben een prachtige schutting. Tuinhout-centrum levert een goede en snelle service, goede kwaliteit en heeft vriendelijk personeel. Bedankt!

     10 / 10    Pinontoan-Willems
    26-04-2019
     
     9 / 10    9

    Goede ervaring en zeer deskundige monteurs die netjes beslissingen overleggen.

     9 / 10    JG
    26-04-2019
     
     8 / 10    8

    er is prima werk geleverd. er was 1 dag ingepland voor als de 1e dag zou uitlopen, echter was die niet naar mij gecommuniceerd en de 2e dag kwamen de mannen erg laat waardoor er een extra morgen moest worden gewerkt. Al met al prima bedrijf en heel goed werk geleverd

     8 / 10    Anoniem
    26-04-2019
     
     10 / 10    10

    Goed advies gekregen wat het beste was om te doen. Ook tevreden over de service bezorging en monteren.

     10 / 10    Anoniem
    08-04-2019
     
     10 / 10    10

    Fijne samenwerking. Luisteren goed naar wensen klant en denken goed mee. Heldere offerte. Komen alle afspraken goed na. Perfecte oplevering.

     10 / 10    Ger
    05-04-2019
     
     7 / 10    7

    Waren tevreden geweest

     7 / 10    Anoniem
    01-04-2019
     
     10 / 10    10

    Net zoals vorig jaar ook dit jaar schutting laten plaatsen door Tuinhout Centrum in Wijchen en alles naar wens verlopen

     10 / 10    Marco Theunissen
    31-03-2019
     
     9 / 10    9

    Prima werk geleverd, er staat een mooie stevige schutting!

     9 / 10    Anoniem
    29-03-2019
     
     10 / 10    10

    Werkzaamheden zijn volgens afspraak prima uitgevoerd.

     10 / 10    Anoniem
    28-03-2019
     
     7 / 10    7

    Goede offerte. Er bleek meerwerk gedaan te moeten worden door een graafmachine, goed betaalbaar. De uitvoerders plaatsen de schutting mooi strak maar weken af van het oorspronkelijke ontwerp.

     7 / 10    Anoniem
    26-03-2019
     
     10 / 10    10

    Prima ervaring.

     10 / 10    Anoniem
    10-03-2019
     
     10 / 10    10

    Prima service! Geheel nagekomen als besproken. Netjes geplaatst.

     10 / 10    Anoniem
    09-03-2019
     
     9 / 10    9

    Hele goede ervaring. Prijs afspraak worden in offerte duidelijk omschreven. Afspraken worden nagekomen

     9 / 10    Ingrid
    14-02-2019
     
     8 / 10    8

    Heel tevreden

     8 / 10    T. Leekens
    01-02-2019
     
     10 / 10    10

    Dit bedrijf is een voorbeeld voor vele andere bedrijven! Er is een showtuin waar je bijna alles kan bekijken van straatwerk, kunstgras, schuttingen, blokhutten en " op maat gemaakte " tuinhuizen. Zeer vriendelijk personeel nam rustig de tijd om samen met mij een offerte op te stellen. Het werk werd vrij snel ingepland en vakkundig geplaatst door de montageploeg! Naderhand kregen wij nog een telefoontje of alles naar wens was en achteraf kwam de rekening pas! Fantastisch!! bedankt!!!

     10 / 10    Anoniem
    01-02-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer correct bedrijf. Reageren erg snel en duidelijke offerte. Alles exact volgens afspraak uitgevoerd. Prachtige schutting waar we zeer blij mee zijn!

     10 / 10    Brigitte Van der Hoek-Willemsen
    01-02-2019
     
     10 / 10    10

    Prettig bedrijf,afspraken worden nagekomen,schutting ziet er keurig uit,vandaar dat we de andere schutting ook door tuinhout laten vervangen.

     10 / 10    Anoniem
    31-01-2019
     
     9 / 10    9

    Mijn oprit is gedeeltelijk vernieuwd. Fijn personeel, zeer aardig en vakkundig.

     9 / 10    Willems
    31-01-2019
     
     10 / 10    10

    Prima verlopen

     10 / 10    Roelofs
    31-01-2019
     
     8 / 10    8

    Snel, vakkundig, servicegericht en goede prijs-kwaliteitverhouding. Houden zich aan afspraken.

     8 / 10    Joep
    31-01-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer tevreden met onze nieuwe schutting!! Er word meegedacht voor de beste oplossing, goede communicatie en echte vakmensen die het zetten!! Super service!

     10 / 10    Anoniem
    31-01-2019
     
     10 / 10    10

    Hebben in oktober 2017 een schutting bij dit bedrijf laten plaatsen, waren zeer tevreden, eind vorig jaar (veel regen en wind) ging het hout dusdanig werken dat het er niet mooier op werd, gebeld met bedrijf die kwamen de volgende dag de schutting bekijken en hebben direct actie ondernomen, hebben dit product ook niet meer in de verkoop. Vandaag nieuwe schutting geplaatst (echt vakmensen) ziet er nu SUPER uit! Dit is een klantenservice die je nog zelden tegenkomt! Thanx Directie van Tuinhout-Centrum

     10 / 10    Henny Nillessen
    29-01-2019
     
     9 / 10    9

    Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief. Wij hebben een aantal offertes opgevraagt en deze aanbieder was de enige die telefonisch contact zocht naar aanleiding van de offerte aanvraag. De prijs was i.c.m. de eindejaarsactie concurrerent met de goedkoopste offertes die wij terug ontvangen hebben. Daarnaast altijd snel antwoord op je vragen (via mail en telefoon). Verder is alles in eigen beheer dus ook de afspraken en de werkzaamheden werken soepel samen. Na werkzaamheden was er een klein dingetje niet naar mijn zin. In onderling overleg tot een prima oplossing gekomen!

     9 / 10    Anoniem
    23-01-2019
     
     10 / 10    10

    Goed

     10 / 10    Ingrid de Groot
    12-01-2019
     
     10 / 10    10

    Duidelijke uitleg gekregen op het showterrein en correcte monteurs die netjes gewerkt hebben. Kortom; we zijn super tevreden.

     10 / 10    Jurgen van Os
    11-01-2019
     
     8 / 10    8

    Schuttingen goed geplaatst, staan mooi. Echter ontevreden over het aanbrengen van het beslag aan de schuttingen aan de buitenkant van de tuin, terwijl ´s middags door uw werknemer gezegd was dat we de keus hadden aan welke kant het beslag zou komen. Ik heb bij de schutting op de scheiding aangegeven, dat het aan mijn kant mocht. Voor mijn andere schuttingen was die keus niet nodig daar alle beslag aan de buitenkant kon. Dat is niet gebeurd en heb ik pas later gezien. Op mijn vraag of het beslag toch aan de buitenkant kon, was dat mogelijk. Dat is aan de buitenkant ook uitgevoerd, maar kostte mij nog eens €50. Dat vond ik niet terecht, maar heb het wel betaald.

     8 / 10    Anoniem
    28-12-2018
     
     10 / 10    10

    zeer goed

     10 / 10    hendriksen
    20-12-2018
     
     7 / 10    7

    Het resultaat is helemaal naar tevredenheid. Het aannemen van de opdracht verdiend nog wel aandacht. Ik mag verwachten dat het bedrijf dat zich specialiseerd in schutingen aan alles denkt en alle mogelijke vragen, omtrent schutting verwijderen en zetten, stelt om de opdracht kompleet te krijgen. Ik had het gevoel dat we overal zelf aan moesten denken.

     7 / 10    Anoniem
    20-12-2018
     
     10 / 10    10

    top bedrijf top service

     10 / 10    de verandaman
    20-12-2018
     
     10 / 10    10

    Offerte gevraagd via internet voor verwijderen coniferenhaag en plaatsen van schutting. Fotos gedeeld van situatie en prima advies gekregen. Uitstekend begeleid en gecommuniceerd met Rob en Koen. Afspraken perfect nagekomen. Een kleine beschadiging aan regenpijp werd per direct hersteld. Uiterst tevreden met geleverd werk en prachtige schutting. Wij en de buren zijn er erg blij mee????

     10 / 10    Ronald Sijberden
    19-12-2018
     
     10 / 10    10

    Alle gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Snelle levering en goede afwerking!

     10 / 10    Henk van der Wielen
    19-12-2018
     
     9 / 10    9

    Zeer prettig contact gehad. Er is goed met ons mee gedacht om tot een goede oplossing te komen. Snel en goed gemonteerd.

     9 / 10    Cor vd B.
    19-12-2018
     
     10 / 10    10

    snel, vriendelijk en professioneel

     10 / 10    Tim de Vrind
    19-12-2018
     
     9 / 10    9

    fijn en eerlijk bedrijf. houdt zich aan de afspraken met fijne service.

     9 / 10    Anoniem
    19-12-2018
    Tuinhout Centrum Logo