Offerteaanvraag

     
      9.2 / 10 130 reviews 

    Klantreviews

    Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
    welke u voor zijn gegaan! 

    Schrijf zelf een review
     
     10 / 10    10

    Goede en snelle plaatsing van bestelde schutting

     10 / 10    E. Aalbers
    01-07-2020
     
     9 / 10    9

    snel en proffesioneel

     9 / 10    Irma Koster
    29-06-2020
     
     9 / 10    9

    goede service en denken mee met de klant, plaatsen door vakmannen gedaan. snel en netjes zeer tevreden mee.

     9 / 10    gert-jan gerritzen
    27-06-2020
     
     10 / 10    10

    Heldere offerte, doen exact als besproken, super aardig personeel die beheersen over de juiste kennis en kunde.

     10 / 10    Marc
    27-06-2020
     
     10 / 10    10

    Op tijd netjes werk en flexibel

     10 / 10    H
    26-06-2020
     
     10 / 10    10

    Goed

     10 / 10    Remmen
    26-06-2020
     
     9 / 10    9

    Goede ervaringen gehad. Je krijgt wat je bestelt.

     9 / 10    H.strik
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Dikke prima

     10 / 10    Borrit van Dis
    26-05-2020
     
     9 / 10    9

    Goed en vakkundig advies gekregen over de aankoop van ons tuinhek.

     9 / 10    Rudie
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Schutting laten plaatsen. Zijn we zeer tevreden over. Geheel volgens afspraak, netjes en snel gewerkt.

     10 / 10    J. Deckers
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Prima werk geleverd

     10 / 10    J. Knaake
    26-05-2020
     
     10 / 10    10

    Onze schutting en poort zijn zeer netjes geplaatst!

     10 / 10    DeKlein
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Vriendelijk en vakkundig geholpen. Netjes geplaatst. Zeer tevreden.

     10 / 10    Maassen
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Zorgzaam, vriendelijke, en ben blij met resultaat!

     10 / 10    Tahir
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    perfect bedrijf met fijne mensen om mee samen te werken.

     10 / 10    Ton Ton
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    - reageert snel via email - professionele werkwijze - werken nauwkeurig en snel - zijn op tijd volgens afspraak

     10 / 10    Oberholz
    25-05-2020
     
     10 / 10    10

    Prima en vakkundige uitleg

     10 / 10    Herman de Haas
    25-05-2020
     
     8 / 10    8

    Goed bedrijf, enthousiast personeel, snelle en goede service!

     8 / 10    KasperTuinen
    15-03-2020
     
     6 / 10    6

    Goed product, goede vaklui, onvolledige informatie op de site waar een hardhouten tuinpoort inc. plaatsing voor €500 werd aangeboden, maar daar bleek nog een apart bedrag bij te komen voor ‘het vervoer’ en nog een apart bedrag, omdat het een kleine opdracht was, zodat het eindbedrag bijna €800 werd. Over de bijkomende kosten stond niets op de site, ook niet onder de leveringsvoorwaarden.

    Toon onze reactie +
    Beste Mevrouw Donker, Zoals telefonisch besproken nemen wij uw review op de eerste plaats zeer serieus en bedanken wij u voor uw feedback! Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze bijkomende kosten niet heeft terug kunnen vinden op de site. Wij willen hier graag iets mee doen, maar de kosten waar u het overheeft staan er al 5 jaar op. Bij uw offerte aanvraag ( oranje button rechts bovenin ) waar alle producten in staan die u gekozen heeft kunt u kiezen voor transportkosten binnen de regio of buiten de regio. Daarnaast staat er in dikgedrukte letters bij LET OP: Bij het plaatsen van minder dan 9,5 strekkende meter schutting komt er €125,- als kleine vergoeding bij. Dit i.v.m. een minimum tarief voor het plaatsen van de schutting. Het betreft in dit geval alleen een poort en dus valt dit onder de 9,5m1. Per mail hebben wij u hiervan een printscreen gestuurd. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen wij graag van u! Wij wensen u veel plezier met de poort! Mvg, Team Tuinhout-centrum
     6 / 10    Jos
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Mijn ervaring is uitstekend.

     10 / 10    Roel van Kaam
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Fijn en snel de schutting geplaats door vriendelijke medewerkers van dit bedrijf

     10 / 10    Renee
    13-03-2020
     
     10 / 10    10

    Goede uitleg en offerte. Afspraak gemaakt en keurig nagekomen. Monteurs zijn vaklui. Snel en heel goed. Prachtige schutting, misschien niet de goedkoopste, wel de beste.

     10 / 10    Theo en Jacky van Reen
    13-03-2020
     
     9 / 10    9

    Het bedrijf heeft tussen ons en de buurman een mooie beton hout-schutting neergezet hiervoor een absolute 10. Tijdens het bestellen ook goed en vakkundig geholpen. De monteurs waren ook prima jongens die goed mee dachten. Wat mij in het bijzonder opviel was dat de eigenaar er zeer op gebrand is om een zeer goed product te leveren. Van belang is dat de klant tevreden is dat is zijn motto.

     9 / 10    Rutten en Stegink
    10-03-2020
     
     9 / 10    9

    Goede offerte. Prima plaatsing door aardige monteurs.

     9 / 10    Theo en Jacky van Reen
    22-02-2020
     
     10 / 10    10

    Het bedrijf komt de afspraken goed na. Ze werken vlot en netjes. Ze kunnen maatwerk leveren.

     10 / 10    Renate
    27-12-2019
     
     10 / 10    10

    Fijn contact.. prettig samenwerken

     10 / 10    Mcfernhout
    18-12-2019
     
     8 / 10    8

    Positief, correct, netjes!

     8 / 10    anonymous
    17-12-2019
     
     10 / 10    10

    Top bedrijf! Erg professioneel! Maatwerk super!

     10 / 10    Fam. Altuntas
    17-12-2019
     
     8 / 10    8

    Prima ervaring! Voldoende geïnformeerd, uitvoerig geïnformeerd, deskundigheid van personeel prima! Steeds gastvrij ontvangen.

     8 / 10    Strik
    17-12-2019
     
     10 / 10    10

    Goed, vriendelijke mensen, afspraken zijn nagekomen.

     10 / 10    anonymous
    06-12-2019
     
     10 / 10    10

    Veel keuze, correcte levering en montage.

     10 / 10    Andre Janssen
    02-12-2019
     
     10 / 10    10

    Hier wordt goed geluisterd naar de wensen die je hebt en niets is te moeilijk. Fijne mensen in omgang, zeker een aanbeveling waard????

     10 / 10    anonymous
    01-12-2019
     
     8 / 10    8

    Goede service. Nette mensen voor plaatsing. Meedenkend.

     8 / 10    anonymous
    30-11-2019
     
     10 / 10    10

    Mooi werk geleverd ????????

     10 / 10    Mario Wanders
    29-11-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer positief; helder en duidelijk in het voortraject en zeer netjes in de uiteindelijke uitvoering bij de plaatsing van de schuttingen.

     10 / 10    F Verkleij
    31-10-2019
     
     10 / 10    10

    Was erg prettig. Vriendelijke vakmensen. En ze leverde goed werk af.

     10 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     7 / 10    7

    prima gemaakte afspraak nagekomen vriendelijke jongens

     7 / 10    Anoniem
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Keurig werk geleverd.

     10 / 10    Fam. Bootsma
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Goede vakmanschap. En goed hout.

     10 / 10    A. Gal
    01-10-2019
     
     10 / 10    10

    Hebben vandaag een mooie schutting geplaatst. Snel en netjes gewerkt. Medewerkers waren aardig en meedenkend. Dit was ook al zo tijdens het offerteproces. Helemaal tevreden.

     10 / 10    Edith en Frans
    30-09-2019
     
     10 / 10    10

    Nette service, komt afspraken na en levert kwaliteit

     10 / 10    Hovenier
    30-09-2019
     
     9 / 10    9

    Snel en goed

     9 / 10    Anoniem
    30-09-2019
     
     10 / 10    10

    Wij zijn zeer tevreden met de prachtige schutting die Tuinhout-centrum geleverd en geplaatst heeft. De plaatsing verliep keurig volgens afspraak en heel professioneel. Wij genieten er elke dag van!!!

     10 / 10    Frans Maasen
    23-09-2019
     
     3 / 10    3

    Slechte afwerking. Schuttingdelen die niet goed vast zitten bijvoorbeeld. Of spijkers die er krom ingeslagen zijn. Geen afdeklat op schutting, waardoor weersinvloeden en vuiligheid vrij spel hebben. Hierover contact gehad, maar dit type schutting zou zo standaard afgewerkt worden. Helaas geen overeenstemming kunnen bereiken hierover.

    Toon onze reactie +
    Beste Jochem en Nienke, Omdat jullie in een collectief de schutting wilde bestellen hebben wij een dag georganiseerd om met alle bewoners bij ons in de showtuin te komen kijken. Daar heeft u duidelijk kunnen zien hoe de schuttingen er precies uit zouden komen te zien. Een aantal bewoners koos voor verticale schuttingen ( met bijbehorende afdeklat ) en een aantal bewoners, waaronder jullie, koos voor horizontale schuttingen waarbij de schutting helemaal bekleed is met rabatdelen tot bovenaan. Bij een van de bewoners met horizontale schuttingen waren er een paar planken losgeraakt die wij direct hebben hersteld naar tevredenheid. Bij de horizontale schuttingen zit een afdekbalk bovenop die alleen van de bovenkant zichtbaar is omdat die aan 2 zijde bekleed is met rabatdelen. Dit is ook bij ons in de showtuin te zien! De afdeklat waar jullie het over hebben past helemaal niet op dit type schutting en is een standaard afdeklat voor verticale schuttingen en dus niet voor horizontale schuttingen. Zou je die afdeklat voor verticale schuttingen er wel opdoen dan valt de afdeklat tussen de 2 bekleden kanten in of als je de afdeklat boven op de afdekbalk voor horizontale schuttingen zou plaatsen steekt de afdekbalk aan weerszijde uit! Dat is de reden dat het niet mogelijk is. Dit heb ik ook bij diverse bewoners persoonlijk toegelicht maar helaas is dat nog niet duidelijk Uiteraard kan hier geen overeenstemming bereikt worden omdat het op de eerste plaats niet zo is aangeboden en ten tweede hadden wij iets moeten gaan maken wat niet past… Als u het prettig vindt wil ik dit best nog een keer persoonlijk komen toelichten! En als er een plank los zit horen wij dat ook graag dan zorgen wij dat dit netjes wordt hersteld! Mvg, Tuinhout-centrum BV
     3 / 10    Anoniem
    21-09-2019
     
     8 / 10    8

    Prima schutting, met zorg geplaatst. Klein probleempje met de poort werd correct en goed opgelost.

     8 / 10    Anoniem
    21-09-2019
     
     10 / 10    10

    Heel goed

     10 / 10    Ne
    20-09-2019
     
     10 / 10    10

    Vriendelijk personeel, werken netjes en volgens afspraak.

     10 / 10    Anoniem
    03-09-2019
     
     8 / 10    8

    Keurig bedrijf, alles conform afspraak geleverd, goede vaklui.

     8 / 10    Karina Jorritsma
    02-09-2019
     
     10 / 10    10

    Tuinhout-centrum gaf ons bij de eerste kennismaking een fijn gevoel. Duidelijke uitleg wat we van de materialen konden verwachten, ruime keuze. Namen de tijd en dachten met ons mee. Op de afgesproken dag voor het plaatsen, bleek er van onze kant iets niet goed te zijn gegaan. Zonder moeite werd hun programma omgegooid en kwamen ze 2 dagen later alsnog plaatsen. Er waren nog wst obstakels maar die werden in goed overleg verholpen. S'avonds werden we gebeld of alles naar wens was gegaan. Bij latere vragen werden we weer goed geholpen. Wij zijn dan ook heel tevreden over het geheel.

     10 / 10    van Gils
    31-08-2019
     
     8 / 10    8

    In een wordt TOP!!!Zeer vriendelijk,goede duidelijke afspraken,zal het zeker aanbevelen aan anderen.

     8 / 10    Anoniem
    30-08-2019
    Tuinhout Centrum Logo