Offerteaanvraag

     
      9.2 / 10 212 reviews 

    Klantreviews

    Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
    welke u voor zijn gegaan! 

    Schrijf zelf een review
     
     10 / 10    10

    Goed en vakkundig advies, montage erg goed en snel

     10 / 10    Wage
    28-10-2021
     
     6 / 10    6

    Schutting goed geplaatst, maar er zitten lelijke zwarte vegen op het hardhout en de poort is slordig afgewerkt (lelijke schroefgaten en nietjes steken eruit).

    Toon onze reactie +
    Zoals besproken met u zijn de zwarte vegen op het hardhout een uitwerking van de looizuren die reageren op aanraking met staal. Deze zwarte vegen verdwijnen na toepassing van het hout vanzelf door weersinvloeden zoals regen en zonlicht. Wij hebben de eigenschappen van verschillende houtsoorten bij de factuur als bijlage toegevoegd dan kunt u dit nog eens nalezen. De nietjes die in de poort zitten zijn van het afdekzeil, want de poort is gewoon geschroefd. Deze horen er niet in te zitten terecht dat u daar een opmerking over maakt, maar zoals besproken haalt u deze zelf eruit... bedankt hiervoor!
     6 / 10    RvG
    21-10-2021
     
     10 / 10    10

    Betrouwbaar Fijne ,nette werknemers

     10 / 10    Pichardo
    04-10-2021
     
     10 / 10    10

    Positief

     10 / 10    C van den Berg
    04-10-2021
     
     9 / 10    9

    Plezierig en persoonlijk contact, met het pluspu8nt dat er ook nog eens adequaat wordt gereageerd / beantwoord.

     9 / 10    E. Hoenderop
    02-10-2021
     
     9 / 10    9

    Goed bedrijf

     9 / 10    M. Minnee
    30-09-2021
     
     10 / 10    10

    Erg goede en fijne communicatie. Eerlijke prijs en snelle montage.

     10 / 10    Mike
    30-09-2021
     
     8 / 10    8

    Tuinhout heeft bij mij prima werk geleverd

     8 / 10    H van Kleef
    30-09-2021
     
     10 / 10    10

    Goede en nette service! Ze denken met je mee. Wij hadden bijvoorbeeld de schutting al besteld maar wilde toch erg graag een andere hoogte! Géén probleem...één telefoontje en het was geregeld ( wel met bijbetaling natuurlijk)

     10 / 10    Van Benten
    30-09-2021
     
     10 / 10    10

    Prima

     10 / 10    Zeg ik niet
    30-09-2021
     
     10 / 10    10

    Wij hebben een schuttingen incl poortdeur laten plaatsen enige tijd terug. Het slot van de deur en een aantal planken op de deur lieten los. Na contact werd het slot direct vervangen en de planken vastgezet. Niet veel later kwamen de planken toch los van de deur. Dit kwam door een fabrieksfout, omdat de pops los lieten van het aluminium profiel. Na weer contact te hebben gehad werd direct aangegeven dat de deuren zullen worden vervangen. Kosten even tijd, omdat deze ingewisseld moesten worden bij de fabriek. Maar vandaag zijn deze geplaatst. Echt top services, ook de mannen die de deur en al eerdere schutting hebben geplaatst. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik werd ook nog gebeld na plaatsing of alles na wens was. Echt super. Als ik weer iets nodig heb voor tuin, haal ik het zeker hier. Alleen al voor de services. Dank voor alles

     10 / 10    Marc
    29-09-2021
     
     10 / 10    10

    Wij zijn erg tevreden. Goede uitleg, mooie materialen en prima service!

     10 / 10    Anoniem
    02-09-2021
     
     10 / 10    10

    Wij hebben een ontzettend goede ervaring met jullie bedrijf. Omdat een maatwerk tuinhuis toch soms lastig is mbt wensen en verwachtingen waren wij zeer benieuwd toen deze geplaatst werd. De afspraak mbt bespreken van het tuinhuis was ontzettend netjes en prettig. Duidelijk en voelde niet opdringend. Het contact daarna via de mail mbt offerte en over plaatsing datum verliep heel soepel. Als je vragen had kreeg je direct antwoord. De dag van plaatsing waren de jongens keurig optijd. Het weer was extreem slecht, veel regen. Toch bleven de jongens doorgaan en toen het even 2 uurtjes droog bleef besloten ze toch het dak te plaatsten en het gehele tuinhuis af te maken. Alleen maar lof en respect daarvoor. Het tuinhuis is netjes geplaatst en geheel naar onze verwachtingen. In de avond werden we nog gebeld of we tevreden waren. Al met al heel erg tevreden. Ook leuk om te horen dat de jongens het zo'n mooi tuinhuis vonden en mee dachten over de afwerking. Bedankt !

     10 / 10    Sharon de Groot
    30-08-2021
     
     10 / 10    10

    Van voorlichting t/m uitvoering van de werkzaamheden zeer tevreden.

     10 / 10    Herman Wegerif
    29-08-2021
     
     8 / 10    8

    Prima service en montage.

     8 / 10    De Winkel
    28-08-2021
     
     10 / 10    10

    Goede en duidelijke communicatie en een mooi werk geleverd!

     10 / 10    Tom
    28-08-2021
     
     7 / 10    7

    Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen. Tijdens plaatsing wordt meegedacht met de klant.

     7 / 10    Leo
    28-08-2021
     
     10 / 10    10

    Schutting netjes gemaakt. Denken in mogelijke opties mee en adviseren dan ook wat het best zou kunnen zijn. Wilden nog iets veranderd hebben hiervoor werd meteen een afspraak gemaakt en is netjes veranderd.

     10 / 10    W. Reijnen
    27-08-2021
     
     9 / 10    9

    Snel en goed werk geleverd!

     9 / 10    Familie Pepping
    27-08-2021
     
     10 / 10    10

    Aanleg schutting + verwijderen oude fundering

     10 / 10    R.D.G.
    18-08-2021
     
     10 / 10    10

    Heel goed

     10 / 10    Donkers
    03-07-2021
     
     9 / 10    9

    Prima. Goede communicatie. Duidelijke afspraken, die correct worden nagekomen. Prettige medewerkers.

     9 / 10    F. K.
    29-06-2021
     
     9 / 10    9

    Zeer net, betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Goed advies. Ook het plaatsen van de schuttingen gebeurd op professionele wijze. Keurig personeel.

     9 / 10    Gert Mulder
    28-06-2021
     
     8 / 10    8

    De ontvangst op het bedrijf was prima, rekening houdend met Corona. Bij twijfel aan mijn kant mocht ik de order nog wijzigen. Het voorbereiden en plaatsen van het hek is naar volle tevredenheid gedaan in korte tijd! Klasse. Er werd rekening gehouden met mijn leeftijd: niet te vroeg aan het karwei beginnen.

     8 / 10    A. Van Munster
    28-06-2021
     
     9 / 10    9

    Professionele organisatie en we zijn erg goed geholpen.

     9 / 10    Rateb
    28-06-2021
     
     10 / 10    10

    Vakkundig, klantvriendelijk en een goede nazorg/service.

     10 / 10    E. Wennekes
    26-06-2021
     
     10 / 10    10

    Zeer deskundig en professioneel geholpen.Goed advies en erg vriendelijk en duidelijk.

     10 / 10    Fam.van Zuijlen
    03-06-2021
     
     8 / 10    8

    Prima service

     8 / 10    Geen bedrijf
    28-05-2021
     
     10 / 10    10

    Prettige contacten, keurig werk !

     10 / 10    H. de Raat
    28-05-2021
     
     8 / 10    8

    Goed

     8 / 10    Kempkens
    28-05-2021
     
     8 / 10    8

    Prima advis en snelle levering. Schutting staat als een huis.

     8 / 10    Medema
    29-04-2021
     
     10 / 10    10

    Goede afspraken, netjes gewerkt.

     10 / 10    Van Kempen
    29-04-2021
     
     9 / 10    9

    Snel en keurig gewerkt, heel tevreden

     9 / 10    Uyen
    29-04-2021
     
     8 / 10    8

    We zijn tevreden wat schutting betreft, helaas de klink werkt niet zoals het zou moeten!

     8 / 10    Fam van gaal
    29-04-2021
     
     8 / 10    8

    Overkapping

     8 / 10    RP
    28-04-2021
     
     10 / 10    10

    Prima bedrijf, Top Service.

     10 / 10    Ron
    28-04-2021
     
     10 / 10    10

    Gemaakte afspraken worden nagekomen. Vriendelijk en duidelijk advies. Daarnaast is er moeite gedaan de schutting zo snel mogelijk te plaatsen. (Door de storm was het grootste gedeelte van onze oude schutting omgewaaid en we wonen naast een openbaar pad)

     10 / 10    Fam. Beuting
    28-04-2021
     
     10 / 10    10

    De medewerkers was zeer bekwaam en nam de tijd om een en ander uit te leggen. We zijn goed geholpen en ze hebben zeer goed werk geleverd.

     10 / 10    Rateb
    28-04-2021
     
     10 / 10    10

    4 jaar geleden hadden ze bij mij een schutting geplaatst. De platen waren door de warme zomer helemaal krom getrokken. Ze hebben de platen vervangen en vakkundig gemonteerd. Hele dikke pluim geef ik ze.

     10 / 10    Martin de Jong
    23-03-2021
     
     10 / 10    10

    Prima

     10 / 10    Ben
    19-03-2021
     
     9 / 10    9

    Fijne mensen om een afspraak mee te maken, niets is te veel. Nette afhandeling.

     9 / 10    Fam. van Haren Millingen aan de Rijn
    15-03-2021
     
     10 / 10    10

    Zeer positief, kennis van zaken en tevens aftersales na plaatsing van de schutting.

     10 / 10    Peter-Paul Arts
    12-02-2021
     
     10 / 10    10

    Prachtige schutting en snelle plaatsing

     10 / 10    Peters
    10-02-2021
     
     10 / 10    10

    positief

     10 / 10    nvt
    06-02-2021
     
     9 / 10    9

    vriendelijk, snel en goed geholpen

     9 / 10    Hendriks
    05-02-2021
     
     9 / 10    9

    Leveren goed werk, ook op maat

     9 / 10    J Teunissen
    05-02-2021
     
     9 / 10    9

    Prima

     9 / 10    Wesseling
    05-02-2021
     
     10 / 10    10

    De contacten gingen prima, hun showtuin is zeker een pré en de werklui aren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.

     10 / 10    Jari Schaap
    08-01-2021
     
     8 / 10    8

    Prima service

     8 / 10    Hans
    08-01-2021
     
     10 / 10    10

    schutting laten plaatsen. Eerst uitgezocht bij het bedrijf zelf, goed geholpen en geadviseerd door de medewerker daar. Vervolgens meerdere malen mailcontact gehad, erg prettig. Het plaatsen zelf ging erg vlot, professioneel en vriendelijk. De prijs is hoog maar de kwaliteit van zowel materiaal als personeel is ook hoog.

     10 / 10    tuinhout centrum wijchen
    08-01-2021
    Tuinhout Centrum Logo