Offerteaanvraag

     
    Reviews 9.2 / 10

    Klantreviews

    Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
    welke u voor zijn gegaan! 

    Schrijf zelf een review
     
     10 / 10    10

    Goed advies gekregen wat het beste was om te doen. Ook tevreden over de service bezorging en monteren.

     10 / 10    Anoniem
    08-04-2019
     
     10 / 10    10

    Fijne samenwerking. Luisteren goed naar wensen klant en denken goed mee. Heldere offerte. Komen alle afspraken goed na. Perfecte oplevering.

     10 / 10    Ger
    05-04-2019
     
     7 / 10    7

    Waren tevreden geweest

     7 / 10    Anoniem
    01-04-2019
     
     10 / 10    10

    Net zoals vorig jaar ook dit jaar schutting laten plaatsen door Tuinhout Centrum in Wijchen en alles naar wens verlopen

     10 / 10    Marco Theunissen
    31-03-2019
     
     9 / 10    9

    Prima werk geleverd, er staat een mooie stevige schutting!

     9 / 10    Anoniem
    29-03-2019
     
     10 / 10    10

    Werkzaamheden zijn volgens afspraak prima uitgevoerd.

     10 / 10    Anoniem
    28-03-2019
     
     7 / 10    7

    Goede offerte. Er bleek meerwerk gedaan te moeten worden door een graafmachine, goed betaalbaar. De uitvoerders plaatsen de schutting mooi strak maar weken af van het oorspronkelijke ontwerp.

     7 / 10    Anoniem
    26-03-2019
     
     10 / 10    10

    Prima ervaring.

     10 / 10    Anoniem
    10-03-2019
     
     10 / 10    10

    Prima service! Geheel nagekomen als besproken. Netjes geplaatst.

     10 / 10    Anoniem
    09-03-2019
     
     9 / 10    9

    Hele goede ervaring. Prijs afspraak worden in offerte duidelijk omschreven. Afspraken worden nagekomen

     9 / 10    Ingrid
    14-02-2019
     
     8 / 10    8

    Heel tevreden

     8 / 10    T. Leekens
    01-02-2019
     
     10 / 10    10

    Dit bedrijf is een voorbeeld voor vele andere bedrijven! Er is een showtuin waar je bijna alles kan bekijken van straatwerk, kunstgras, schuttingen, blokhutten en " op maat gemaakte " tuinhuizen. Zeer vriendelijk personeel nam rustig de tijd om samen met mij een offerte op te stellen. Het werk werd vrij snel ingepland en vakkundig geplaatst door de montageploeg! Naderhand kregen wij nog een telefoontje of alles naar wens was en achteraf kwam de rekening pas! Fantastisch!! bedankt!!!

     10 / 10    Anoniem
    01-02-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer correct bedrijf. Reageren erg snel en duidelijke offerte. Alles exact volgens afspraak uitgevoerd. Prachtige schutting waar we zeer blij mee zijn!

     10 / 10    Brigitte Van der Hoek-Willemsen
    01-02-2019
     
     10 / 10    10

    Prettig bedrijf,afspraken worden nagekomen,schutting ziet er keurig uit,vandaar dat we de andere schutting ook door tuinhout laten vervangen.

     10 / 10    Anoniem
    31-01-2019
     
     9 / 10    9

    Mijn oprit is gedeeltelijk vernieuwd. Fijn personeel, zeer aardig en vakkundig.

     9 / 10    Willems
    31-01-2019
     
     10 / 10    10

    Prima verlopen

     10 / 10    Roelofs
    31-01-2019
     
     8 / 10    8

    Snel, vakkundig, servicegericht en goede prijs-kwaliteitverhouding. Houden zich aan afspraken.

     8 / 10    Joep
    31-01-2019
     
     10 / 10    10

    Zeer tevreden met onze nieuwe schutting!! Er word meegedacht voor de beste oplossing, goede communicatie en echte vakmensen die het zetten!! Super service!

     10 / 10    Anoniem
    31-01-2019
     
     10 / 10    10

    Hebben in oktober 2017 een schutting bij dit bedrijf laten plaatsen, waren zeer tevreden, eind vorig jaar (veel regen en wind) ging het hout dusdanig werken dat het er niet mooier op werd, gebeld met bedrijf die kwamen de volgende dag de schutting bekijken en hebben direct actie ondernomen, hebben dit product ook niet meer in de verkoop. Vandaag nieuwe schutting geplaatst (echt vakmensen) ziet er nu SUPER uit! Dit is een klantenservice die je nog zelden tegenkomt! Thanx Directie van Tuinhout-Centrum

     10 / 10    Henny Nillessen
    29-01-2019
     
     9 / 10    9

    Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief. Wij hebben een aantal offertes opgevraagt en deze aanbieder was de enige die telefonisch contact zocht naar aanleiding van de offerte aanvraag. De prijs was i.c.m. de eindejaarsactie concurrerent met de goedkoopste offertes die wij terug ontvangen hebben. Daarnaast altijd snel antwoord op je vragen (via mail en telefoon). Verder is alles in eigen beheer dus ook de afspraken en de werkzaamheden werken soepel samen. Na werkzaamheden was er een klein dingetje niet naar mijn zin. In onderling overleg tot een prima oplossing gekomen!

     9 / 10    Anoniem
    23-01-2019
     
     10 / 10    10

    Goed

     10 / 10    Ingrid de Groot
    12-01-2019
     
     10 / 10    10

    Duidelijke uitleg gekregen op het showterrein en correcte monteurs die netjes gewerkt hebben. Kortom; we zijn super tevreden.

     10 / 10    Jurgen van Os
    11-01-2019
     
     8 / 10    8

    Schuttingen goed geplaatst, staan mooi. Echter ontevreden over het aanbrengen van het beslag aan de schuttingen aan de buitenkant van de tuin, terwijl ´s middags door uw werknemer gezegd was dat we de keus hadden aan welke kant het beslag zou komen. Ik heb bij de schutting op de scheiding aangegeven, dat het aan mijn kant mocht. Voor mijn andere schuttingen was die keus niet nodig daar alle beslag aan de buitenkant kon. Dat is niet gebeurd en heb ik pas later gezien. Op mijn vraag of het beslag toch aan de buitenkant kon, was dat mogelijk. Dat is aan de buitenkant ook uitgevoerd, maar kostte mij nog eens €50. Dat vond ik niet terecht, maar heb het wel betaald.

     8 / 10    Anoniem
    28-12-2018
     
     10 / 10    10

    zeer goed

     10 / 10    hendriksen
    20-12-2018
     
     7 / 10    7

    Het resultaat is helemaal naar tevredenheid. Het aannemen van de opdracht verdiend nog wel aandacht. Ik mag verwachten dat het bedrijf dat zich specialiseerd in schutingen aan alles denkt en alle mogelijke vragen, omtrent schutting verwijderen en zetten, stelt om de opdracht kompleet te krijgen. Ik had het gevoel dat we overal zelf aan moesten denken.

     7 / 10    Anoniem
    20-12-2018
     
     10 / 10    10

    top bedrijf top service

     10 / 10    de verandaman
    20-12-2018
     
     10 / 10    10

    Offerte gevraagd via internet voor verwijderen coniferenhaag en plaatsen van schutting. Fotos gedeeld van situatie en prima advies gekregen. Uitstekend begeleid en gecommuniceerd met Rob en Koen. Afspraken perfect nagekomen. Een kleine beschadiging aan regenpijp werd per direct hersteld. Uiterst tevreden met geleverd werk en prachtige schutting. Wij en de buren zijn er erg blij mee????

     10 / 10    Ronald Sijberden
    19-12-2018
     
     10 / 10    10

    Alle gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Snelle levering en goede afwerking!

     10 / 10    Henk van der Wielen
    19-12-2018
     
     9 / 10    9

    Zeer prettig contact gehad. Er is goed met ons mee gedacht om tot een goede oplossing te komen. Snel en goed gemonteerd.

     9 / 10    Cor vd B.
    19-12-2018
     
     10 / 10    10

    snel, vriendelijk en professioneel

     10 / 10    Tim de Vrind
    19-12-2018
     
     9 / 10    9

    fijn en eerlijk bedrijf. houdt zich aan de afspraken met fijne service.

     9 / 10    Anoniem
    19-12-2018
     
     8 / 10    8

    Prima, netjes afgewerkt.

     8 / 10    Anoniem
    19-12-2018