Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
welke u voor zijn gegaan! 

Schrijf zelf een review
 
 10 / 10    10

Fijne service en snel geplaatst

 10 / 10    Rianne
06-04-2022
 
 10 / 10    10

Prima

 10 / 10    Eunice
06-04-2022
 
 10 / 10    10

Goed advies, snelle levering en fijne communicatie!

 10 / 10    Maasdamme
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Snel, professioneel & klantvriendelijk

 10 / 10    Huguenin
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Goede communicatie, snelle levering en vakwerk

 10 / 10    Sven Fisscher
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Erg goed!!

 10 / 10    Ingrid v.d Geijn
05-04-2022
 
 10 / 10    10

Top bedrijf. Erg flexibel, denkt goed met je mee en komt met suggesties hoe iets anders en/of beter kan

 10 / 10    N.H. van Schelven
04-03-2022
 
 10 / 10    10

Heel goede ervaring.

 10 / 10    Monique Tiggelman
02-03-2022
 
 10 / 10    10

in alle opzichten positief

 10 / 10    -
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Super tevreden

 10 / 10    Linitec
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Geweldige ervaring. Duidelijke en volledige website, prettige en deskundige medewerkers en ook nog eens snel geplaatst.

 10 / 10    Bosman
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Prima bedrijf! Erg snel met reageren in het voortraject en de uitvoering is snel en vakkundig gedaan, onze tuin ziet er weer netjes uit!

 10 / 10    Stephanie
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Proffesioneel bedrijf, werken snel en denken mee

 10 / 10    Dennis van Blijderveen
01-12-2021
 
 10 / 10    10

Goed en vakkundig advies, montage erg goed en snel

 10 / 10    Wage
28-10-2021
 
 10 / 10    10

Betrouwbaar Fijne ,nette werknemers

 10 / 10    Pichardo
04-10-2021
 
 10 / 10    10

Positief

 10 / 10    C van den Berg
04-10-2021
 
 10 / 10    10

Erg goede en fijne communicatie. Eerlijke prijs en snelle montage.

 10 / 10    Mike
30-09-2021
 
 10 / 10    10

Goede en nette service! Ze denken met je mee. Wij hadden bijvoorbeeld de schutting al besteld maar wilde toch erg graag een andere hoogte! Géén probleem...één telefoontje en het was geregeld ( wel met bijbetaling natuurlijk)

 10 / 10    Van Benten
30-09-2021
 
 10 / 10    10

Prima

 10 / 10    Zeg ik niet
30-09-2021
 
 10 / 10    10

Wij hebben een schuttingen incl poortdeur laten plaatsen enige tijd terug. Het slot van de deur en een aantal planken op de deur lieten los. Na contact werd het slot direct vervangen en de planken vastgezet. Niet veel later kwamen de planken toch los van de deur. Dit kwam door een fabrieksfout, omdat de pops los lieten van het aluminium profiel. Na weer contact te hebben gehad werd direct aangegeven dat de deuren zullen worden vervangen. Kosten even tijd, omdat deze ingewisseld moesten worden bij de fabriek. Maar vandaag zijn deze geplaatst. Echt top services, ook de mannen die de deur en al eerdere schutting hebben geplaatst. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik werd ook nog gebeld na plaatsing of alles na wens was. Echt super. Als ik weer iets nodig heb voor tuin, haal ik het zeker hier. Alleen al voor de services. Dank voor alles

 10 / 10    Marc
29-09-2021
 
 10 / 10    10

Wij zijn erg tevreden. Goede uitleg, mooie materialen en prima service!

 10 / 10    Anoniem
02-09-2021
 
 10 / 10    10

Wij hebben een ontzettend goede ervaring met jullie bedrijf. Omdat een maatwerk tuinhuis toch soms lastig is mbt wensen en verwachtingen waren wij zeer benieuwd toen deze geplaatst werd. De afspraak mbt bespreken van het tuinhuis was ontzettend netjes en prettig. Duidelijk en voelde niet opdringend. Het contact daarna via de mail mbt offerte en over plaatsing datum verliep heel soepel. Als je vragen had kreeg je direct antwoord. De dag van plaatsing waren de jongens keurig optijd. Het weer was extreem slecht, veel regen. Toch bleven de jongens doorgaan en toen het even 2 uurtjes droog bleef besloten ze toch het dak te plaatsten en het gehele tuinhuis af te maken. Alleen maar lof en respect daarvoor. Het tuinhuis is netjes geplaatst en geheel naar onze verwachtingen. In de avond werden we nog gebeld of we tevreden waren. Al met al heel erg tevreden. Ook leuk om te horen dat de jongens het zo'n mooi tuinhuis vonden en mee dachten over de afwerking. Bedankt !

 10 / 10    Sharon de Groot
30-08-2021
 
 10 / 10    10

Van voorlichting t/m uitvoering van de werkzaamheden zeer tevreden.

 10 / 10    Herman Wegerif
29-08-2021
 
 10 / 10    10

Goede en duidelijke communicatie en een mooi werk geleverd!

 10 / 10    Tom
28-08-2021
 
 10 / 10    10

Schutting netjes gemaakt. Denken in mogelijke opties mee en adviseren dan ook wat het best zou kunnen zijn. Wilden nog iets veranderd hebben hiervoor werd meteen een afspraak gemaakt en is netjes veranderd.

 10 / 10    W. Reijnen
27-08-2021
 
 10 / 10    10

Aanleg schutting + verwijderen oude fundering

 10 / 10    R.D.G.
18-08-2021
 
 10 / 10    10

Heel goed

 10 / 10    Donkers
03-07-2021
 
 10 / 10    10

Vakkundig, klantvriendelijk en een goede nazorg/service.

 10 / 10    E. Wennekes
26-06-2021
 
 10 / 10    10

Zeer deskundig en professioneel geholpen.Goed advies en erg vriendelijk en duidelijk.

 10 / 10    Fam.van Zuijlen
03-06-2021
 
 10 / 10    10

Prettige contacten, keurig werk !

 10 / 10    H. de Raat
28-05-2021
 
 10 / 10    10

Goede afspraken, netjes gewerkt.

 10 / 10    Van Kempen
29-04-2021
 
 10 / 10    10

Prima bedrijf, Top Service.

 10 / 10    Ron
28-04-2021
 
 10 / 10    10

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Vriendelijk en duidelijk advies. Daarnaast is er moeite gedaan de schutting zo snel mogelijk te plaatsen. (Door de storm was het grootste gedeelte van onze oude schutting omgewaaid en we wonen naast een openbaar pad)

 10 / 10    Fam. Beuting
28-04-2021
 
 10 / 10    10

De medewerkers was zeer bekwaam en nam de tijd om een en ander uit te leggen. We zijn goed geholpen en ze hebben zeer goed werk geleverd.

 10 / 10    Rateb
28-04-2021
 
 10 / 10    10

4 jaar geleden hadden ze bij mij een schutting geplaatst. De platen waren door de warme zomer helemaal krom getrokken. Ze hebben de platen vervangen en vakkundig gemonteerd. Hele dikke pluim geef ik ze.

 10 / 10    Martin de Jong
23-03-2021
 
 10 / 10    10

Prima

 10 / 10    Ben
19-03-2021
 
 10 / 10    10

Zeer positief, kennis van zaken en tevens aftersales na plaatsing van de schutting.

 10 / 10    Peter-Paul Arts
12-02-2021
 
 10 / 10    10

Prachtige schutting en snelle plaatsing

 10 / 10    Peters
10-02-2021
 
 10 / 10    10

positief

 10 / 10    nvt
06-02-2021
 
 10 / 10    10

De contacten gingen prima, hun showtuin is zeker een pré en de werklui aren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.

 10 / 10    Jari Schaap
08-01-2021
 
 10 / 10    10

schutting laten plaatsen. Eerst uitgezocht bij het bedrijf zelf, goed geholpen en geadviseerd door de medewerker daar. Vervolgens meerdere malen mailcontact gehad, erg prettig. Het plaatsen zelf ging erg vlot, professioneel en vriendelijk. De prijs is hoog maar de kwaliteit van zowel materiaal als personeel is ook hoog.

 10 / 10    tuinhout centrum wijchen
08-01-2021
 
 10 / 10    10

Prima, netjes gewerkt!

 10 / 10    Peters
08-01-2021
 
 10 / 10    10

Netjes geplaatste schutting!

 10 / 10    Harry
12-12-2020
 
 10 / 10    10

Prima in een woord

 10 / 10    Oldenboom
11-12-2020
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden!

 10 / 10    Wim van Setten
11-12-2020
 
 10 / 10    10

Vlotte levering. Schutting is deskundig geplaatst.

 10 / 10    de stek
11-12-2020
 
 10 / 10    10

Prima kwaliteit schuur en hek / deur, vriendelijke medewerkers, snelle reacties en offertes, goede bereikbaarheid. Communicatie vooraf over wat zij en wij zelf precies doen kon m.i. (mondeling) iets duidelijker. Maar verder prima allemaal.

 10 / 10    Mark
11-12-2020
 
 10 / 10    10

Deze week geplaatst zeer vakkundige mensen komen afspraken prima na Zeker aan te bevelen kwaliteit houd perfect, kortom gewoon doen.

 10 / 10    Peter
05-11-2020
 
 10 / 10    10

Bijzonder goed en correct.

 10 / 10    Schopman
01-11-2020
 
 10 / 10    10

Alles is perfect verlopen, goed geregeld geen problemen gehad en netjes alles afgewerkt ook bij de buren.

 10 / 10    van Rossum
31-10-2020
Tuinhout Centrum Logo