Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden,
welke u voor zijn gegaan! 

Schrijf zelf een review
 
 10 / 10    10

onze ervaring met het bedrijf is goed. Alles verliep naar planning, zelfs op de koude dagen is er goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden.

 10 / 10    fam. Imourig
30-01-2024
 
 10 / 10    10

Uitstekend bevallen

 10 / 10    Fam:Peters
30-01-2024
 
 10 / 10    10

Super goed bedrijf

 10 / 10    Van den hurk
29-01-2024
 
 10 / 10    10

Krijgt goede uitleg, nemen de tijd, alle vragen worden netjes beantwoord

 10 / 10    Schoenmakers
29-01-2024
 
 10 / 10    10

Netjes, flexibel en vakwerk

 10 / 10    Richard
29-01-2024
 
 10 / 10    10

Goeie service, in overleg een week eerder geplaatst dan afgesproken. De monteurs waren meedenkend en een topteam.

 10 / 10    Alex
02-12-2023
 
 10 / 10    10

goede samenwerking

 10 / 10    Verwoert Tuinonderhoud
27-11-2023
 
 10 / 10    10

Hele fijne service, goede kwaliteit en duidelijke afspraken. We zijn ontzettend blij met de twee overkappingen die we hebben laten zetten.

 10 / 10    Lennart van Melis
05-10-2023
 
 10 / 10    10

Doen wat ze zeggen

 10 / 10    Bert
04-10-2023
 
 10 / 10    10

Vriendelijk

 10 / 10    Tuinhout centrum wijchen
02-10-2023
 
 10 / 10    10

een een woord TOP

 10 / 10    Schraven H.J,M
01-10-2023
 
 10 / 10    10

Goede service, reageren snel en leveren het werk netjes af.

 10 / 10    Ruben
01-10-2023
 
 10 / 10    10

Zeer goed: organisatie vooraf, contact voor en na, professionele medewerkers.

 10 / 10    Gerard van der Linden
30-09-2023
 
 10 / 10    10

super net bedrijf! Doen wat ze beloven, keurige monteurs.

 10 / 10    Ron
04-09-2023
 
 10 / 10    10

Een erg positieve ervaring, geven goed advies, beschikken over goede vakkennis, denken ook goed mee, leveren goede service en kwaliteit.

 10 / 10    Bobby
04-07-2023
 
 10 / 10    10

We zijn ontzettend goed geholpen, ze komen afspraken altijd netjes na, denken goed mee naar onze wensen en ideeen, hebben alle tijd voor je, zijn super in de communicatie en ook altijd goed bereikbaar.

 10 / 10    Esma Nadi
02-07-2023
 
 10 / 10    10

Goed bedrijf met erg vriendelijk personeel. In no time stond onze nieuwe schutting. Gezet door twee super snel en netjes werkende mannen????

 10 / 10    Van rosmalen
30-06-2023
 
 10 / 10    10

Snel, goed, en vriendelijk.

 10 / 10    Cindy
30-06-2023
 
 10 / 10    10

prima

 10 / 10    Dung
30-06-2023
 
 10 / 10    10

Super bedrijf, denkt met je mee, geeft goede adviezen, en pakt eventuele wijzigingen gelijk op.

 10 / 10    Van Gils
04-06-2023
 
 10 / 10    10

Super goede service

 10 / 10    Jongbloed R.
27-05-2023
 
 10 / 10    10

Keurig werk en vakkundig nette mensen goed werk.

 10 / 10    Peter Peters
26-05-2023
 
 10 / 10    10

Helemaal top...

 10 / 10    Jansen
28-04-2023
 
 10 / 10    10

Ze hebben een mooie kwalitatief goede schutting gezet met poort

 10 / 10    Seegers
09-04-2023
 
 10 / 10    10

Niets dan lof voor deze firma. Heldere communicatie, meedenkend en vriendelijk personeel. Job uitstekend uitgevoerd.

 10 / 10    Wim van Est
04-04-2023
 
 10 / 10    10

Goede en snelle levering. Vriendelijk personeel en kundig

 10 / 10    Rene Meulepas
03-04-2023
 
 10 / 10    10

We zijn goed geholpen en de adviezen/ideeën die ze hebben gegeven waren een duidelijke verbetering. Zelf zouden we niet op die ideeën zijn gekomen. De jongens die het tuinhuisje hebben geplaatst werkten hard en waren zeer flexibel. Als wij een kleine verandering op het allerlaatste moment wilden, pasten zij dat ter plekke toe.

 10 / 10    Familie Willems
02-03-2023
 
 10 / 10    10

Fijn bedrijf! Denken met je mee, geven goed advies en zijn vriendelijk aan de telefoon. Schutting is perfect geplaatst door 2 monteurs die duidelijk ook plezier hadden in hun werk.

 10 / 10    Smulders
31-01-2023
 
 10 / 10    10

Prima prijskwaliteit verhouding, goede bereikbaarheid en communicatie, oplossingsgericht

 10 / 10    Sander Schevelier
31-01-2023
 
 10 / 10    10

Deskundige, professionele en aardige mensen.

 10 / 10    Erwin Horsten
31-01-2023
 
 10 / 10    10

Prima ervaring, kwaliteit

 10 / 10    Antoinette hoffs
30-01-2023
 
 10 / 10    10

Goed bedrijf, levert goed werk.

 10 / 10    Joey
30-01-2023
 
 10 / 10    10

Vanmorgen 08.30 volgens afspraak, kwamen 2 medewerkers van Tuinhout-centrum BV schutting plaatsen. Wat een ervaren duo, prachtwerk afgeleverd.

 10 / 10    Hans en Linda Roelofs
28-11-2022
 
 10 / 10    10

Heel goed. Konden rustig rondkijken zonder dat er elke keer iemand iets probeerde aan te smeren.Eerste gesprek was relaxt en vrijblijvend. Tijdens de offerte denken ze met je mee. Vlotte afspraak gemaakt. De schutting en poort werden volgens afspraak gezet. Alles heel netjes gezet en afgewerkt, alles ook netjes opgeruimt en het afval meegenomen.

 10 / 10    T. Loeffen
30-10-2022
 
 10 / 10    10

Mooie schutting laten plaatsen. Aardig en net bedrijf. Prima werk afgeleverd en alles netjes achter gelaten. Zeker aan te bevelen.

 10 / 10    M
28-10-2022
 
 10 / 10    10

uitstekend

 10 / 10    raaijmakers
07-10-2022
 
 10 / 10    10

Keurig netjes geholpen werden meteen op de hoogte gesteld dat er een lange wachttijd was maar daar konden we dan gelijk rekening mee houden en die wachttijd werd ook niet uitgesteld en dat vonden we erg prettig. Ook het feit dat we een mailtje voor het plaatsen kregen vonden we verrassend. En het plaatsen zelf prima Er werd meegedacht met ons omdat mijn man erg lang is om de schutting te laten verspringen zodat hij er niet meer overheen kan kijken wat een wens van ons was. Leuke vrolijke mannen die snel en vakkundig werkte en de boel netjes achter lieten. Vooral zo door gaan niks veranderen. Bedankt voor de goede service.

 10 / 10    Familie Fitsch
30-09-2022
 
 10 / 10    10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en goed gemutst personeel. Leveren vakwerk!

 10 / 10    Roeline
30-09-2022
 
 10 / 10    10

Zeer positief.

 10 / 10    Niet van toepassing
30-09-2022
 
 10 / 10    10

We zijn langs geweest op locatie, we vonden het toch fijner om echt even te zien wat we wilden. Goed geholpen daar en ook direct een duidelijke offerte en alles kunnen plannen. Goede communicatie en het plaatsen gebeurde ook door echte (gezellige) vakmensen. Een dag later kwam een stratenmaker het straatwerk weer terugleggen en aansluitend maken zoals we dat graag wilden. Ook dit was een echte vakman. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

 10 / 10    Jasper
01-09-2022
 
 10 / 10    10

Goed

 10 / 10    Vos
30-06-2022
 
 10 / 10    10

Top geleverd en geplaatst. Gezellige en bekwame gasten die de schutting hebben gerealiseerd?

 10 / 10    E. Leliveld
30-06-2022
 
 10 / 10    10

Goede bedrijf komt op afspraken na

 10 / 10    Rami
30-06-2022
 
 10 / 10    10

Helemaal TOP !!

 10 / 10    JBW Willems
13-06-2022
 
 10 / 10    10

Goed en duidelijk advies. Komen afspraken na en denken mee met de klant!

 10 / 10    M. Nijenhuis
30-05-2022
 
 10 / 10    10

Ik heb een goede ervaring met Tuinhout-centrum. De prijzen, uitgangspunten en uitvoering is duidelijk en goed omschreven, de kwaliteit van het werk is degelijk. Ook is er genoeg flexibiliteit.

 10 / 10    Goetheer
30-05-2022
 
 10 / 10    10

Super in 1 woord!

 10 / 10    Rijntjes Greet
30-05-2022
 
 10 / 10    10

Fijne service en snel geplaatst

 10 / 10    Rianne
06-04-2022
 
 10 / 10    10

Prima

 10 / 10    Eunice
06-04-2022
 
 10 / 10    10

Goed advies, snelle levering en fijne communicatie!

 10 / 10    Maasdamme
05-04-2022
Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo