Tuinhuis & overkapping op maat

Specialist in maatwerk met een nauwkeurig montage-ploeg

Makkelijk en snel uw eigen maatwerk tuinhuis/overkapping samen stellen binnen een paar minuten! Wij hebben 3 soorten hout waar u uit kan kiezen;

Geïmpregneerd Vuren: Dit Noord-Zweeds Vuren hout is onder hoge druk geïmpregneerd. Vaak worden er rabatdelen gebruikt voor de wanden. Het hout is geschaafd en kunstmatig gedroogd. In het begin heeft een geel/groene kleur wat langzaam vergrijst.

Lariks douglas: Dit Lariks douglas hout komt van een naaldboom en behoord dus tot de hardhout soorten. Vaak worden Zweeds rabatplanken ( potdekselplanken )  gebruikt voor de wanden. Het hout is soms geschaafd en soms ongeschaafd. In het begin heeft een oranje/zalm achtige kleur wat uiteindelijk vergrijst.

Red Class Wood: Dit is een PEFC/FSC goed gekeurd houtproduct met een langere duurzaamheid dan lariks douglas mits geen grondcontact. Het hout wordt kunstmatig gedroogd en daarna wordt het geschaafd. Onbewerkt en bovengronds gebruikt heeft het een garantie van 10 jaar. De kleur is nagenoeg hetzelfde als lariks douglas alleen bij red class wood heb je 4 x langer kleurbehoud dan bij lariks douglas.

Prijzen zijn inclusief montage en exclusief transportkosten ( transportkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats ).

Naast het maken van maatwerk tuinhuizen en overkappingen, kunnen we aanvullend de volgende werkzaamheden realiseren, zodat u geheel ontzorgd bent. Denk hierbij aan: grondwerk, straatwerk, riolering, elektra, isoleren, schilderwerk, kunstgras, vlonders en schuttingen.

Wij hebben het materiaal in eigen voorraad.

Daarnaast hebben wij een nauwkeurige montage-ploeg met die niet alleen maatwerk leveren maar ook huizen en aanbouwen realiseren. Onze team zorgt ervoor dat de kwaliteit niet alleen terug te zien is in het materiaal maar ook in het werk. Dit samen maakt ons werk sterk!

Lees meer

Geïmpregneerd

Mogelijkheden

Lariks Douglas

Mogelijkheden

Red Class Wood

Mogelijkheden

Tuinhout Centrum Logo