Vlonder (laten) leggen?

Met een ruim assortiment aan verschillende soorten vlonderplanken is Tuinhout-Centrum de perfecte partij om jouw vlonder bij te bestellen. De onderstaande producten zijn samengesteld in een all-in-pakket met een zelf-samenstelbare prijs per vierkante meter. Zo bepaal je gemakkelijk en vrijblijvend de kosten en de service (plaatsingsservice óf doe-het-zelf (afhaal- en bezorgservice)).

Kom je er niet uit? De experts van Tuinhout-Centrum staan voor je klaar! Vul het formulier in, uploadt eventuele situatiefoto’s en/of schetsen en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Uiteraard biedt Tuinhout-Centrum ook de mogelijkheid voor het laten leggen van de vlonder én de verzorging van voorbereidende/ aanvullende werkzaamheden als sloop- en grondwerkzaamheden.

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar verschillende soorten vlonders te zien zijn. Laat je inspireren, infomeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs.

Bezig met laden...
€ 105,00   incl. BTW
Prijs per m2
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2023 by Mediazo