Over Tuinhout-centrum BV

Één bedrijf, jouw droomtuin!

Tuinhout-centrum BV bedrijf met een flinke dosis aan kennis en ervaring (meer dan 20 jaar!), een zeer ruim assortiment aan diverse producten én een team van echte vakmensen.

Het bedrijf is in 2013 ontstaan vanuit wegenbouwbedrijf Lambert van Venrooij GWW BV. Tuinhout-Centrum heeft zich, door middel van hard werken, weten te ontplooien tot één van de grootste specialisten in de regio op het gebied van schuttingen, (maatwerk) tuinhuizen/overkappingen én het realiseren van de complete tuinaanleg. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en het gedreven team van Tuinhout-Centrum streeft ten alle tijden naar klanttevredenheid. 

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar veel diverse producten en materialen te zien zijn. Laat je inspireren, infomeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs.

 

Wat kan Tuinhout-Centrum BV voor jou betekenen?

 

Tuinhout-Centrum BV werkt altijd met hoogwaardige producten en dat is terug te vinden in de kwaliteit van de producten! Zo zijn onze (hout)producten bijvoorbeeld FSC-gecertificeerd!

 

Waarom Tuinhout-Centrum? 

Niet alleen staat Tuinhout-Centrum voor kwaliteit en klanttevredenheid maar ook voor complete ontzorging en ondersteuning van de klant. Of je nu losse materialen wil afhalen/ laten bezorgen óf een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen: Bij Tuinhout-Centrum BV maak je gebruik van één aanspreekpunt! Handig en voordelig!

Contact »

Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo