Over Tuinhout-centrum Wijchen, Nijmegen e.o.

Schuttingen, Tuinhuizen, Tuinaanleg & meer..

Van een tuin idee tot uitvoering...

Tuinhout-centrum BV is een jong en dynamisch bedrijf met toch al meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf is ontstaan in 2013 vanuit ons wegenbouwbedrijf L. van Venrooij GWW BV. Het bedrijf heeft zich door hard werken weten te ontplooien tot een van de grootste specialisten in de regio als het gaat om schuttingen, tuinhuizen & overkappingen en zelfs de aanleg van de complete tuin. Mocht de klant een specifiek idee hebben over bijvoorbeeld een overkapping of tuinhuis, bieden wij ook maatwerk aan. Achter dit bedrijf zit een gedreven team dat er alles aan doet om de klant zo goed mogelijke servies aan te bieden.

In onze showtuin wordt u altijd te woord gestaan door een deskundig adviseur. Wij beantwoorden alle vragen en zorgen ervoor dat de klant compleet geïnformeerd naar huis gaat. De offerte krijgt u altijd binnen 1 a 2 dagen toegestuurd. Als u akkoord gaat met de offerte zullen we het werk binnen 1 week samen met u inplannen.

Binnen ons brede assortiment kunt u kiezen uit verschillende soorten hout-beton of composieten schuttingen. Houten palen in combinatie met houten schermen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden! Wij werken met hoogwaardige producten en dat is goed terug te vinden in de kwaliteit. Daarnaast hebben wij diversen soorten tuinhuizen, blokhutten en veranda’s en nog veel meer. De reden dat wij uniek zijn is omdat wij alles onder 1 dak hebben.

  • Schuttingen
  • Tuinhuizen
  • Overkappingen
  • Blokhutten
  • Grondwerk
  • Sierbestrating
  • Kunstgras
  • Waterpartijen

Wij zijn FSC gecertificeerd! Naast het leveren kunnen wij deze ook monteren/plaatsen. Wij werken veel voor woningbouwverenigingen, bedrijven en natuurlijk ook voor particulieren. Via ons vrijblijvende offerte aanvraag systeem kunt u direct online de tuinproducten bekijken & direct zelf samenstellen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren en helpen met de realisatie van uw (droom)tuin.

Contact »

Tuinhout Centrum Logo