(kunst)gras (laten) aanleggen?

Met een ruim assortiment aan verschillende soorten kunstgras én graszoden is Tuinhout-Centrum de perfecte partij om jouw graszoden/ kunstgras bij te bestellen. De onderstaande producten zijn samengesteld in een all-in-pakket met een zelf-samenstelbare prijs per vierkante meter. Zo bepaal je gemakkelijk en vrijblijvend de kosten en de service (plaatsingsservice óf doe-het-zelf (afhaal- en bezorgservice)). LET OP rollen zijn altijd 400cm breed! Onder het kunstgras dient een puin/zand pakket van minimaal 25 tot 30 cm te liggen. Het puin/zand pakket bestaat dan uit 20 á 25cm menggranulaat 0/31.5 of zand en 5cm brekerzand als bovenste laag. Hierbij is het heel belangrijk dat het geheel goed is afgetrild met een zware triller. Dit kunnen wij ook compleet verzorgen.

Kom je er niet uit? De experts van Tuinhout-Centrum staan voor je klaar! Vul het formulier in, upload eventuele situatiefoto’s en/of schetsen en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Uiteraard biedt Tuinhout-Centrum ook de mogelijkheid voor het laten leggen van het (kunst)gras én de verzorging van voorbereidende/ aanvullende werkzaamheden als sloop- en grondwerkzaamheden. 

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar verschillende soorten kunstgras te zien zijn. Laat je inspireren, infomeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs. 

Bezig met laden...
€ 44,95 € 39,95   incl. BTW
Prijs per m2
€ 44,95   incl. BTW
Prijs per m2
€ 32,50   incl. BTW
Prijs per m2
€ 32,50   incl. BTW
Prijs per m2
€ 37,50   incl. BTW
Prijs per m2
Prijs op aanvraag   incl. BTW
Prijs op aanvraag
Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo