BLOG | 3 tips om je tuin herfst/winterklaar te maken!

minder dan 1 minuut.

Terug naar overzicht

Wat is verstandig om te doen in jouw tuin voordat het slechte weer er aan zit te komen? Wij helpen je graag bij de voorbereiding!

1. Zorg voor een stevige, weersbestendige schutting:  In de herfst/winter is er meestal slecht weer en veel wind. Het is dus ontzettend belangrijk om een goede, stevige schutting in de tuin te hebben die stormbestendig is!

2. Haal de Tuinmeubelen en het tuingereedschap naar binnen: Iets wat zeker niet ontbreekt aan de herfst en winter is regen, regen en nog eens regen. Tuinmeubels- en gereedschap, parasols en barbecues worden er niet mooier op als ze buiten blijven staan zonder dat ze goed beschut staan. Zorg dus dat je alles opbergt op een droge plek! Niet genoeg opbergruimte? Dan is een tuinhuis de ideale oplossing!

3. Maak de dakgoot en regenpijp schoon: Vallende bladeren en guur weer is een perfecte combinatie voor verstopte dakgoot en regenpijp. Niet fijn…. Zorg er dus voor dat je bij het winterklaar maken van je tuin de dakgoten en regenpijpen helemaal schoon maakt! Zo heb je geen last hebt van verstoppingen in de herfst/winter.

Publicatiedatum 29/08/2023
Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo