BLOG | 3 tips om je tuin herfstklaar te maken!

minder dan 1 minuut.

Terug naar overzicht

De blaadjes vallen van de bomen, regenval en harde wind is dagelijkse kost en het wordt steeds kouder; Het is weer herfst! In deze blog geven we je 3 tips over hoe je het beste je tuin herfstklaar kunt maken.

1. Zorg voor een stevige, weersbestendige schutting: Herfst betekent slecht weer en veel wind. Het is dus ontzettend belangrijk om een goede, stevige schutting in de tuin te hebben die stormbestendig is!

2. Haal de Tuinmeubelen en het tuingereedschap naar binnen: Iets wat niet absoluut niet ontbreekt aan de herfst is regen, regen en nog eens regen. En dat doet tuinmeubels- en gereedschap, parasols en barbecues geen goeds. Zorg dus dat je alles opbergt op een droge en warme(re) plek! Niet genoeg opbergruimte? Een tuinhuis is de ideale oplossing!

3. Maak de dakgoot en regenpijp schoon: Vallende bladeren en guur weer is een perfecte combinatie voor verstopte dakgoot en regenpijp. Niet fijn…. Zorg er dus voor dat je bij het herfstklaar maken van je tuin de dakgoten en regenpijpen helemaal schoon en leeg zijn!

Publicatiedatum 16/10/2021
Tuinhout Centrum Logo