Vastgoedwerkzaamheden

Met meer dan 20 jaar ervaring 

Wat kan Tuinhout-centrum voor u betekenen

L. van Venrooij GWW BV is van oorsprong een wegenbouwbedrijf uit Wijchen. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met diversen woningcorporaties en de bewoners. Van het grondwerk in de tuinen en achterpaden tot straatwerk en riolering. Ook leveren wij schuttingen en bergingen. In de afgelopen jaren hebben wij een mooi klantenbestand opgebouwd zoals Rijksgebouwendienst, gemeentes, Openluchtmuseum, vastgoedorganisaties maar ook particulieren. Naast ons wegenbouwbedrijf hebben wij sinds 2013 ook Tuinhout-centrum BV erbij opgericht. Deze tak zorgt nu compleet voor het leveren en plaatsen van de blokhutten/tuinhuizen/bergingen en het leveren en plaatsen van (hout-beton) schuttingen. Beide bedrijven vallen onder dezelfde holding. Met deze combinatie kunnen wij ervoor zorgen dat het complete verhaal buiten wordt verzorgd door 1 bedrijf. Vanaf de voorbereiding tot het opleveren zullen wij uw bedrijf en de bewoners compleet ontzorgen!

Grondwerk

Het grondwerk verzorgen wij met ons eigen materieel. Wij hebben speciale kraantjes voor vaak smalle achterpaden/achtertuinen. Daarnaast vervoeren wij grond/puin/zand af met de smalle dumpers die daarvoor geschikt zijn. Wij kunnen dezelfde werkzaamheden ook in het groot uitvoeren.

Riolering en afwatering

Voor de afwatering in de brandgangen zijn er diversen mogelijkheden maar onze voorkeur gaat uit naar infiltratiekratten te plaatsen onder het straatwerk zodat het regenwater weer terug de natuur in gaat. Om een buffer in te bouwen boren wij onder deze infiltratiekratten grindgaten. Een andere optie is het nieuwe product “ permeoblokken “. Deze betonblokken infiltreren, draineren en transporteren zo nodig. Ze dienen daarnaast ook als opsluitband. Het water wordt dus teruggegeven aan de natuur! Mocht de grond vol lopen tijdens extreem weer dan wordt het water afgevoerd via de holle uitsparing naar de infiltratiekoffers omdat we die daarop aansluiten en de blokken worden op afschot gelegd. Zo ontlopen we aansluitingen op het riool.

Straatwerk

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met straatwerk, maar nog belangrijker is dat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met bewoners van woningcorporaties. Elke bewoner is voor ons een aparte opdrachtgever. Elke tuin sluiten we aan op het achterpad zodat wateroverlast wordt voorkomen.

Schuttingen

Wij zijn FSC gecertificeerd net zoals de fabriek waar wij direct inkopen. Zo blijven de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen. Wij hebben een groot assortiment schuttingen in combinatie met betonpalen. Onze poorten hebben altijd een stalen frame en RVS slot. Alles is RVS geschroefd en bevestigd. Zowel de schutting als de poorten zijn afgewerkt met een afdeklat. Daarnaast verzorgen wij, mits het nodig is, het slopen en afvoeren van de oude schutting/coniferen haag of dergelijke afscheiding. Ook voor de kliko’s aan de straatkant hebben wij een oplossing: Kliko-afscheidingen. Er zijn dagelijks adviseurs aanwezig in onze showtuinen zodat bewoners vooraf kunnen komen kijken. Naast het leveren plaatsen wij ook schuttingen. Wij hebben eigen montageploegen die dit werk dagelijks doen. Zij zorgen voor een direct tevreden klant/bewoner.

Bergingen

Wij leveren en plaatsen bergingen voor zowel de nieuwbouw als renovatie. Wij maken eerst het grondwerk ( ontgraven oude grond en leveren en verwerken zand ). Dan zorgen we voor een stabiele fundering door het stellen van betonbanden of kant en klare betonnen vloeren. Daarna plaatsen we de bergingen kant en klaar van de wagen op de fundering met afgelakte deuren en kozijnen ( RALKLEUR naar keuze ). Zo kunnen de bewoners dezelfde dag de berging in gebruik nemen. Wanneer het grondwerk klaar is en de fundering staat kunnen wij wel 15 bergingen tot 20 bergingen per dag plaatsen. Daardoor veroorzaken wij nauwelijks overlast voor de bewoners. Bergingen zijn dubbelwandig uitgevoerd ( niet geïsoleerd ) en worden afgeleverd met epdm dakbedekking/daktrim en sloten onder politiekeurmerk. Uiteraard zijn onze bergingen uitgevoerd met FSC® hout.

Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo