Offerteaanvraag

   
    9.2 / 10 221 reviews 

  Tuinkantoor

  Bent u opzoek naar een persoonlijke, praktische en representatieve thuiswerkplek?

  Wij kunnen uw ideale thuiswerkplek compleet verzorgen van fundering tot eindresultaat. Denkt u hierbij aan het grondwerk, maatwerk tuinkantoor, elektra, glaswanden, straatwerk, isolatie, schilderwerk en inrichting. 

  Grondwerk

  De basis begint bij de juiste ondergrond. Het tuinkantoor moet namelijk waterpas komen te staan. Wij kunnen de grond voor u afgraven, afvoeren en storten. Daarna moet er minimaal 30cm vulzand/menggranulaat aangebracht worden en in lagen worden verdicht zodat er een sterke ondergrond ontstaat. Op deze manier bent u er zeker van dat ondergrond op de juiste wijze is opgebouwd.

  Straatwerk

  Een mooie beton / keramische tegel, een vlonder of een houten vloer. Wij hebben met ons wegenbouwbedrijf meer dan 25 jaar ervaring!

  Maatwerk tuinkantoor

  Bij ons kunt u online of in onze showtuin uw bouwwerk samenstellen. U heeft o.a. de keuze uit het soort hout / soort dak / type wand enz. Het is goed om te weten dat het bouwen van uw ideale thuiswerkplek wordt gedaan door echte vakmannen. Zij zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het maken van maatwerk tuinkantoren. Uw Thuiswerkplek kan dus in alle maten en vormen worden gerealiseerd.

  Elektra

  Een goede thuiswerkplek kan niet zonder stroom. Stopcontacten zijn, niet alleen voor licht, maar ook voor laptops, tablets, iPad, televisieschermen en telefoons onmisbaar. Deze service van ervaren deskundigen bieden wij niet alleen op het gebied van elektra maar ook op het gebied van Domotica. 

  Glaswanden

  Kom deze moderne, praktische en persoonlijke optie bekijken in onze showtuin. Met behulp van Glaswanden creëert u een open en ruimtelijk kantoor. 

  Isolatie

  Gaat u het tuinkantoor ook in de winter gebruiken dan kunt deze ook laten isoleren. Hiermee zorgt u voor een optimaal werkklimaat. 

  Schilderwerk

  Om uw Thuiswerkplek nog persoonlijker te maken, kunnen wij deze ook voor u schilderen in de kleur die u wilt. Zo passen wij het huisje optimaal aan naar uw wensen. 

  Inrichting

  Deze plek moet niet alleen praktisch ingericht zijn, maar ook persoonlijk. Het is belangrijk dat u en uw klanten zich thuis voelen en dat u gefocust en ontspannen kunt werken. Kom ook eens gerust kijken naar de voorbeelden in onze showtuin! Één bedrijf, uw droomwerkplek.

  Kies hieronder eerst uw houtsoort;

  Lees meer

  Geïmpregneerd

  Mogelijkheden

  Lariks Douglas

  Mogelijkheden

  Red Class Wood

  Mogelijkheden

  Tuinhout Centrum Logo