Puntdak tuinhuis / blokhut

De specialist in puntdak tuinhuizen / blokhutten

Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden van de puntdak tuinhuizen / blokhutten. Een tuinhuis / blokhut met puntdak of ook wel zadeldak genoemd is 1 van de meest voorkomende dakensoorten.

Meestal worden de daken gemaakt met dakshingles of dakleer. De mooiste dakbedekking voor dit soort daken is toch wel dakshingles. Deze kunnen besteld worden in diversen kleuren en soorten zoals bever-staart / hexagonaal of gewoon recht.

U kunt kiezen voor een voorluifel zonder palen of voor grotere luifels op palen. Zijluifels kunnen van toepassing zijn wanneer je er containers onder wil zetten of voor openhaardhout.

Verschil tussen een tuinhuis en blokhut is eigenlijk heel simpel: Een blokhut is wind en waterdicht ten opzichten van een tuinhuis. Daarnaast is het materiaal vaak veel dikker. Bij een blokhut is elke plank van de achter- en of zijwand met elkaar verbonden waardoor je een stevig en kwalitatief sterk geheel krijgt. 

Montage & Plaatsing van een puntdak  tuinhuis / blokhut

Wij beschikken over een eigen montage team, die voor u ( indien gewenst ) het tuinhuis of blokhut professioneel plaatst. Tijdens het maken van de offerte zullen wij dit met u bespreken. Ook voor het grond- en straatwerk rondom uw woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Bezig met laden...
Prijs op aanvraag   incl. BTW
Prijs per stuk
Prijs op aanvraag   incl. BTW
Prijs per stuk
Zakelijk inkopen?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo