Platdak tuinhuis / blokhut

De specialist in platdak tuinhuizen / blokhutten

Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden van de platdak tuinhuizen / blokhutten. Een tuinhuis / blokhut met plat dak komt regelmatig voor. De goedkopere uitvoeringen worden voorzien van dakleer, maar de meeste modellen zijn voorzien van het nieuwe Easy roofing. Platte daken voeren het water meestal aan de achterkant af.

Verschil tussen een tuinhuis en blokhut is eigenlijk heel simpel: Een blokhut is wind en waterdicht ten opzichten van een tuinhuis. Daarnaast is het materiaal vaak veel dikker. Bij een blokhut is elke plank van de achter- en of zijwand met elkaar verbonden waardoor je een stevig en kwalitatief sterk geheel krijgt. 

Easyroofing: is een zelfklevende dakrol die voorzien is van een UV-bestendige aluminiumcachering. Deze rol is geschikt voor vrijwel alle vlakke en licht hellende daken. Het vormt de ideale oplossing voor het afdichten van uw tuinhuis/blokhut, garage of carport. De plaatsing van de rol is eenvoudig, veilig en in een handomdraai gebeurd. De bovenzijde die van aluminiumfolie is en een mooie zilvergrijze kleur heeft biedt eveneens extra bescherming tegen UV-stralen en andere omgevingsinvloeden.

Montage & Plaatsing van een platdak tuinhuis / blokhut

Wij beschikken over een eigen montage team, die voor u ( indien gewenst ) het tuinhuis of blokhut professioneel plaatst. Tijdens het maken van de offerte zullen wij dit met u bespreken. Ook voor het grond- en straatwerk rondom uw woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Bezig met laden...
€ 1350,00   incl. BTW
Vanaf prijs
Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo