Offerteaanvraag

   
    9.2 / 10 130 reviews 

  Paviljoendak tuinhuis / blokhut

  De specialist in paviljoendak tuinhuizen / blokhutten

  Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden van de paviljoendak tuinhuizen / blokhutten. Een paviljoendak is een soort dak net zoals een paviljoen of kiosk. Het dak loopt in een punt naar boven en heeft verschillende vlakken. De mooiste dakbedekking voor dit soort daken zijn toch wel dakshingles. Deze kunnen besteld worden in diversen kleuren en soorten zoals bever-staart / hexagonaal of gewoon recht. 

  Verschil tussen een tuinhuis en blokhut is eigenlijk heel simpel: Een blokhut is wind en waterdicht ten opzichten van een tuinhuis. Daarnaast is het materiaal vaak veel dikker. Bij een blokhut is elke plank van de achter- en of zijwand met elkaar verbonden waardoor je een stevig en kwalitatief sterk geheel krijgt. 

  Montage & Plaatsing van een paviljoendak tuinhuis / blokhut

  Wij beschikken over een eigen montage team, die voor u ( indien gewenst ) het tuinhuis of blokhut professioneel plaatst. Tijdens het maken van de offerte zullen wij dit met u bespreken. Ook voor het grond- en straatwerk rondom uw woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer

  Bezig met laden...
  € 3799,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 2729,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 1999,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 349,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 999,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 999,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  Tuinhout Centrum Logo