(kunst)gras (laten) aanleggen?

Met een ruim assortiment aan verschillende soorten kunstgras én graszoden is Tuinhout-Centrum de perfecte partij om jouw graszoden/ kunstgras bij te bestellen. De onderstaande producten zijn samengesteld in een all-in-pakket met een zelf-samenstelbare prijs per vierkante meter. Zo bepaal je gemakkelijk en vrijblijvend de kosten en de service (plaatsingsservice óf doe-het-zelf (afhaal- en bezorgservice)).

Kom je er niet uit? De experts van Tuinhout-Centrum staan voor je klaar! Vul het formulier in, uploadt eventuele situatiefoto’s en/of schetsen en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Uiteraard biedt Tuinhout-Centrum ook de mogelijkheid voor het laten leggen van het (kunst)gras én de verzorging van voorbereidende/ aanvullende werkzaamheden als sloop- en grondwerkzaamheden. 

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar verschillende soorten kunstgras te zien zijn. Laat je inspireren, infomeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs. 

Bezig met laden...
€ 40,00 € 35,00   incl. BTW
Prijs per m2
€ 44,95   incl. BTW
Prijs per m2
€ 21,95   incl. BTW
Prijs per m2
€ 32,50   incl. BTW
Prijs per m2
€ 29,50   incl. BTW
Prijs per m2
Prijs op aanvraag   incl. BTW
Prijs op aanvraag
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2023 by Mediazo