Klinkers (laten) leggen? 

Met een ruim assortiment aan verschillende klinkers in diverse afmetingen, kleuren en modellen is Tuinhout-Centrum de perfecte partij om jouw klinkers bij te bestellen. Of je de klinkers nu zelf komt afhalen of graag wilt laten bezorgen: Tuinhout-Centrum doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. De onderstaande producten hebben een prijs per vierkante meter, inclusief BTW. Kies het type klinker, vul het benodigde aantal vierkante meters in en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en geheel vrijblijvende offerte!

Kom je er niet uit? De experts van Tuinhout-Centrum staan voor je klaar! Vul het formulier in, uploadt eventuele situatiefoto’s en/of schetsen en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en vrijblijvende offerteUiteraard biedt Tuinhout-centrum ook de mogelijkheid voor het laten leggen van de klinkers én de verzorging van voorbereidende/ aanvullende werkzaamheden als sloop- en grondwerkzaamheden. 

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar verschillende soorten klinkers te zien zijn. Laat je inspireren, infomeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs.

Bezig met laden...
€ 27,95 € 29,95   incl. BTW
Prijs per m2
Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo