Offerteaanvraag

   
    9.2 / 10 219 reviews 

  Boogdak tuinhuis / blokhut

  De specialist in Boogdak tuinhuizen / blokhutten

  Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden van Boogdak tuinhuizen / blokhutten. Een tuinhuis / blokhut met een boogdak is weer eens anders dan andere daken. Dit is opvalland en apart maar iets bewerkelijker… Meestal worden deze tuinhuizen / blokhutten met dakleer uitgevoerd, maar uiteraard ook met Easyroofing.

  Verschil tussen een tuinhuis en blokhut is eigenlijk heel simpel: Een blokhut is wind en waterdicht ten opzichten van een tuinhuis. Daarnaast is het materiaal vaak veel dikker. Bij een blokhut is elke plank van de achter- en of zijwand met elkaar verbonden waardoor je een stevig en kwalitatief sterk geheel krijgt. 

  Easyroofing: is een zelfklevende dakrol die voorzien is van een UV-bestendige aluminiumcachering. Deze rol is geschikt voor vrijwel alle vlakke en licht hellende daken. Het vormt de ideale oplossing voor het afdichten van uw tuinhuis / blokhut, garage of carport. De plaatsing van de rol is eenvoudig, veilig en in een handomdraai gebeurd. De bovenzijde die van aluminiumfolie is en een mooie zilvergrijze kleur heeft biedt eveneens extra bescherming tegen UV-stralen en andere omgevingsinvloeden.

  Montage & Plaatsing van een Boogdak tuinhuis / blokhut

  Wij beschikken over een eigen montage team, die voor u ( indien gewenst ) het tuinhuis of blokhut professioneel plaatst. Tijdens het maken van de offerte zullen wij dit met u bespreken. Ook voor het grond- en straatwerk rondom uw woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer

  Bezig met laden...
  Tuinhout Centrum Logo