Offerteaanvraag

   
    9.2 / 10 219 reviews 

  Boogdak blokhut

  De specialist in Boogdak blokhutten

  Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden van Boogdak blokhutten. Een blokhut met een boogdak is weer eens anders dan andere daken. Dit is opvalland en apart maar iets bewerkelijker… Meestal worden deze blokhutten met dakleer uitgevoerd, maar uiteraard ook met Easyroofing. 

  Easyroofing: is een zelfklevende dakrol die voorzien is van een UV-bestendige aluminiumcachering. Deze rol is geschikt voor vrijwel alle vlakke en licht hellende daken. Het vormt de ideale oplossing voor het afdichten van uw tuinhuis/blokhut, garage of carport. De plaatsing van de rol is eenvoudig, veilig en in een handomdraai gebeurd. De bovenzijde die van aluminiumfolie is en een mooie zilvergrijze kleur heeft biedt eveneens extra bescherming tegen UV-stralen en andere omgevingsinvloeden.

  Montage & Plaatsing van een Boogdak blokhut

  Wij beschikken over een eigen montage team, welk voor u ( indien gewenst ) de boogdak blokhut professioneel installeren. Na uw offerte aanvraag zullen wij dit met u bespreken indien gewenst. Ook voor de complete tuinaanleg rondom uw woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer

  Bezig met laden...
  Tuinhout Centrum Logo