Offerteaanvraag

   

  Blokhutten - tuinhuizen

  Zoekt u een blokhut /tuinhuis ? Ruim aanbod in blokhutten

  Een Blokhut / tuinhuis kopen? Tuinhout Centrum is Specialist in Blokhutten - Tuinhuizen. Wij bieden keuze uit een groot assortiment Blokhutten online. Het Tuinhout Centrum heeft altijd de beste keuze in huis voor uw tuinwensen. Hieronder treft u ons aanbod Blokhutten / tuinhuizen aan en kunt u, indien gewenst direct online een offerte vrijblijvend samenstellen. Heeft u liever een persoonlijk advies en informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en eventuele realisatie. 

  Uiteraard is een maatwerk blokhut / tuinhuis bij ons ook mogelijk. Wij hebben de catalogus voor u klaar liggen waar alle blokhutten instaan. Uiteraard kunt u zelf de kleur bepalen. Deze zijn dus niet standaard in de kleuren zoals op de foto!

  Heeft u vragen of bent u opzoek naar een speciaal blokhut / tuinhuis? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

  Montage & Plaatsing van uw blokhut - tuinhuis

  Indien gewenst plaatsen/monteren wij uiteraard ook de blokhut of overkapping. Ook voor de complete tuinaanleg rondom uw woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

  Bezig met laden...
  Vorige   1/39   Volgende
  € 1069,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 2399,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 2499,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 1599,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 849,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 2999,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  € 13499,00   incl. BTW
  prijs per stuk
  Vorige   1/39   Volgende