Betontegels (laten) leggen?

Met een ruim assortiment aan verschillende betontegels in diverse afmetingen, kleuren en modellen is Tuinhout-Centrum de perfecte partij om jouw betontegels bij te bestellen. Of je de tegels nu zelf komt afhalen of graag wilt laten bezorgen: Tuinhout-Centrum doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. De onderstaande producten hebben een prijs per vierkante meter, inclusief BTW. Kies het type betontegel, vul het benodigde aantal vierkante meters in en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en geheel vrijblijvende offerte!

Kom je er niet uit? De experts van Tuinhout-Centrum staan voor je klaar! Vul het formulier in, uploadt eventuele situatiefoto’s en/of schetsen en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Uiteraard biedt Tuinhout-centrum ook de mogelijkheid voor het laten leggen van de betontegels én de verzorging van voorbereidende/ aanvullende werkzaamheden als sloop- en grondwerkzaamheden. 

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar verschillende soorten betontegels te zien zijn. Laat je inspireren, infomeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs.

Bezig met laden...
Zakelijk inkopen?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo