Afwatering (laten) aanleggen?

Met een ruim assortiment aan verschillende soorten afwateringssystemen en hulpstukken is Tuinhout-Centrum de perfecte partij om jouw afwateringssysteem bij te bestellen. Of je de producten nu zelf komt afhalen of graag wilt laten bezorgen: Tuinhout-Centrum doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. De onderstaande producten hebben een prijs per stuk óf per vierkante meter, inclusief BTW. Kies het product, vul het benodigde aantal stuks óf het benodigde aantal vierkante meters in en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en geheel vrijblijvende offerte!

Kom je er niet uit? De experts van Tuinhout-Centrum staan voor je klaar! Vul het formulier in, uploadt eventuele situatiefoto’s en/of schetsen en verzend de online aanvraag: Binnen 48 uur ontvang je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Uiteraard biedt Tuinhout-Centrum ook de mogelijkheid voor het laten aanleggen van het afwateringssysteem én de verzorging van voorbereidende/ aanvullende werkzaamheden als sloop- en grondwerkzaamheden. 

Liever persoonlijk advies? Tuinhout-Centrum heeft ook een showtuin waar verschillende soorten afwateringssystemen te zien zijn. Laat je inspireren, infomeren en adviseren door onze professionele verkoopadviseurs. 

Bezig met laden...
€ 26,95   incl. BTW
Prijs per stuk
Zakelijk partner worden?
Laten we kennismaken
Tuinhout Centrum Logo
© 2008 - 2024 by Mediazo