BLOG | Een schutting laten plaatsen in de winter

1 min. lezen

Terug naar overzicht

De wintermaanden zijn ideaal om de tuin eens een flinke opfrisbeurt te geven! Het plaatsen van een schutting is namelijk ook in de koude en barre wintermaanden prima te doen en brengt veel voordelen met zich mee!

In deze blog laten we je zien waarom het juist een goed idee is om een schutting in de wintermaanden te laten plaatsen én brengen we je op de hoogte van alle dingen waar je op moet letten als je een schutting wilt laten plaatsen in de winter.

Voordelen van het plaatsen van een schutting in de winter:

  • Super snelle levering en plaatsing: Wanneer je in de winter, en dus in het laagseizoen, een schutting laat plaatsen vermijd je de drukte van het hoogseizoen. De schutting kan dus vaak binnen zeer korte termijn geleverd en geplaatst worden.
  • Geld besparen: Vanwege de verminderde drukte in het laagseizoen heeft Tuinhout-Centrum in de winter altijd een hele hoop leuke acties en kortingen! Je kunt dus ook behoorlijk wat geld besparen als je een schutting laat zetten in de winter. Check nu al onze huidige acties op https://www.tuinhout-centrum.nl/aanbiedingen
  • Direct genieten: Wanneer je in de winter een nieuwe schutting laat plaatsen betekent dat automatisch dat je dat dus niet meer hoeft te doen in het voorjaar. Dan kun je in het voorjaar direct genieten van het mooie weer én een splinternieuwe schutting!

 

Waar moet je rekening mee houden als je in de winter een nieuwe schutting laat plaatsen?

  • Als het erg vriest en/of er ligt een dik pak sneeuw, dan is de grond vaak erg hard en kunnen wij (zelfs) niet met de grondboor in de grond. Als wij niet in de grond kunnen, dan kunnen we ook de schutting niet plaatsen en zullen we moeten wachten totdat het weer gaat dooien.

 

Publicatiedatum 17/12/2021
Tuinhout Centrum Logo